دراین مطلب از سایت باملین آیا ریفلاکس معده باعث نفخ می شود؟ از دیدگاه قرآن، حضرت یوسف و اما صادق (ع) و دیگر معبران معروف در حوزه تعبیر خواب را آماده کرده ایم. اگر دوست دارید آیا ریفلاکس معده باعث نفخ می شود؟ را با جزئیات بیشتر بدانید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
آیا GERD باعث سوزش سر دل می شود یا ارتباطی با هم ندارند؟ همانطور که برای بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری معمول است، بسیاری از علائم در هنگام وجود بیماری ظاهر می شوند.
مری لولهای است که دهان و معده را به هم متصل میکند و غذا را از طریق انقباضاتی که به طور مرتب اتفاق میافتد و برای این کار تلاش میکنند حمل میکند و مشکلاتی در آن وجود دارد که منجر به علائم متفاوت میشود، بنابراین تمام جزئیات را به شما میگویم. سایت باملین
همچنین بخوانید : چگونه گلودرد ناشی از رفلاکس را درمان کنیم
آیا رفلاکس معده باعث نفخ می شود؟
در پاسخ به این سوال که آیا ریفلاکس مری باعث رفلاکس معده می شود، متوجه می شویم که این یکی از علائم مرتبط با رفلاکس معده است.
بی حسی در ناحیه قفسه سینه به دلیل رفلاکس اسید یا افزایش انقباضات مری رخ می دهد و به همین دلیل متوجه می شویم که بسیاری از علائم دیگر همزمان با این درد وجود دارد.
رفلاکس مری چیست؟
پس از پاسخ به این سوال که آیا رفلاکس معده باعث سوزش سر دل می شود، باید توضیح دهیم که درصدی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از مردم به ریفلاکس مبتلا هستند.
رفلاکس معده به مری یا ریفلاکس اسید یک بیماری مزمن پزشکی است که در آن اسید معده به مری برگشته و علائم خاصی را ایجاد می کند.
همچنین بخوانید : بهترین درمان GERD و ورم معده در داروخانه ها
علائم GERD
علائم بسیاری در بیماران مبتلا به GERD رخ می دهد که به شرح زیر است:
۱_ علائم GERD در بزرگسالان
۲_ علائم رفلاکس مری در کودکان
۳_ علائم شدید رفلاکس مری
علل GERD
برای پاسخ به این سوال که آیا GERD باعث گرفتگی معده می شود، توضیح می دهیم که این اتفاق زمانی می افتد که عضله اسفنکتر به طور غیر طبیعی شل شود یا جریان اسید از معده به مری مختل شود.
که منجر به تحریک غلاف آن و سپس التهاب می شود و علل این ضعف به شرح زیر است:
همچنین بخوانید: علائم بهبودی ریفلاکس
عوامل خطر برای GERD
اگرچه بیش از یک گروه از GERD رنج می برند، عوامل خطر در دسته های زیر افزایش می یابد:
عوارض رفلاکس مری
برخی از عوارضی که در افرادی که درمان GERD را نادیده می گیرند به شرح زیر است:
همچنین بخوانید: تجربه من از جراحی رفلاکس معده
نحوه تشخیص رفلاکس ازوفاژیت
پس از سؤال از پزشک که آیا ریفلاکس معده باعث ایجاد گزگز می شود یا خیر، پزشک روش های مختلفی را برای تشخیص ریفلاکس تجویز می کند که به شرح زیر است:
۱_ اندازه گیری فشار مری
این آزمایشی است که علاوه بر اندازه گیری قدرت و هماهنگی عضلات مری، به انقباضات منظمی که در مری در حین بلع رخ می دهد بستگی دارد.
۲- آندوسکوپی فوقانی
این آزمایش به قرار دادن یک لوله نازک و قابل انعطاف مجهز به دوربین و نور در گلوی بیمار برای بررسی معده و مری از داخل بستگی دارد.
ازوفاژیت و عوارضی که در صورت وجود رخ می دهد با این روش تشخیص داده می شود و همچنین از آن برای جمع آوری نمونه بافت برای بررسی عوارض مختلف استفاده می شود.
۳_ استفاده از اشعه ایکس
فناوری تصویربرداری اشعه ایکس از مایع باریم استفاده میکند که پوشش داخلی دستگاه گوارش را پر میکند تا به تجسم مری، روده فوقانی و معده کمک کند.
۴_ تست اسید
این آزمایش با قرار دادن دستگاهی در مری انجام می شود که تعیین می کند چه زمانی رفلاکس اسید اتفاق می افتد و چه مدت طول می کشد.
این امر از طریق اتصال به رایانه ای که بیمار به دور کمر خود می بندد یا از طریق کمربندی که بر روی شانه آویزان است، اتفاق می افتد.
این دستگاه میتواند یک لوله نازک و انعطافپذیر باشد که از طریق بینی به مری منتقل میشود یا میتوان آن را برش داد تا در حین آندوسکوپی در مری قرار داده شود و دو روز بعد در مدفوع عبور داده شود.
همچنین بخوانید : تجربه من با ازوفاژیت
نحوه درمان GERD
این سوال که آیا ریفلاکس باعث بی حسی می شود یا خیر در راستای درمان این بیماری است و باید به این نکته اشاره کرد که درمان مراحل مختلفی دارد که به شرح زیر است:
۱_ از غذاهای محرک پرهیز کنید
در مراحل اولیه درمان، مبتلایان به اسپاسم مری باید از نوشیدنی ها و غذاهایی که علائم را افزایش می دهند اجتناب کنند.
۲_ ایجاد تغییر در سبک زندگی
پزشک موارد مختلفی را تجویز می کند که در معرض تغییرات هستند و باید در هنگام مواجهه با این سوال که آیا GERD باعث سوزش معده می شود اعمال شود، به شرح زیر:
۳_ استفاده از داروها
مواردی وجود دارد که درمان های قبلی مناسب نبوده و نیاز به مداخله پزشکی در اسرع وقت دارد، زیرا داروها ترشح اسید را متوقف می کنند و در ابتدا دوزها بالا بوده و پس از یک دوره ۴ تا ۸ هفته ای کاهش می یابد. به شرح زیر است:
الف- داروهای مهارکننده پمپ پروتون
این دارو ۶۰ تا ۷۰ درصد از ساعات روز ترشح اسید را متوقف می کند و با توجه به پاسخ بالینی دوز کاهش می یابد.
تعداد کمی از بیماران مبتلا به GERD، به ویژه بیماران مبتلا به ازوفاژیت حاد، نیاز به درمان کامل و پیگیری دقیق تا رسیدن به کمترین دوز دارند که می تواند یک بار در روز، دو بار در روز یا یک بار در روز استفاده شود. و این داروها به شرح زیر است:
مسدود کننده های گیرنده B هیستامین
پزشک این داروها را برای کسانی که به طور کلی مبتلا به ریفلاکس هستند تجویز نمی کند، اما توسط گروه کوچکی از آنها مصرف می شود، زیرا اسید آنها در شب بیشتر تشکیل می شود و به همین دلیل از داروهای زیر استفاده می شود:
۴_ درمان بیماری های اصلی
بیماری هایی که منجر به GERD می شوند، مانند استرس، افسردگی یا اضطراب، نیاز به درمان دارند و داروهایی که این بیماری ها را درمان می کنند، به توقف شرایط زمینه ای و ثانویه کمک می کنند.
۵_ درمان گیاهی
بسیاری از بیماران به داروهای گیاهی متوسل می شوند که سریع ترین نتایج را نشان می دهند، مانند فرآورده های نعناع فلفلی و مشتقات آن که در کاهش انقباضات مری موثر است.
یک قطره عصاره نعناع را می توان در یک لیوان آب استفاده کرد و قبل از غذا میل کرد، مهم است که عصاره را به روغن انتخاب کنید زیرا روغن می تواند باعث مسمومیت شود.
۶_ انجام عملیات
جراحی راه حل نهایی و قدرتمند برای GERD است و در صورت موفقیت آمیز نبودن درمان های قبلی به آن متوسل می شود، زیرا دو نوع زیر وجود دارد:
نکاتی برای پیشگیری از GERD
به منظور بدتر نشدن وضعیت و افزایش علائم تجربه شده توسط بیمار، توصیه های زیر باید رعایت شود:
همچنین بخوانید: آسم را برای همیشه درمان کنید
بنابراین، ما به این سوال پاسخ دادیم که آیا GERD علاوه بر مهم ترین اطلاعاتی که حول این بیماری می چرخد و روش های درمانی مختلف آن را تحت تاثیر قرار می دهد، باعث تنگی نفس می شود؟