زرشک پلو با مرغ از غذاهای خوشمزه ایرانی محسوب می شود که تقریبا اکثر مردم آن را دوست دارند و کمتر کسی را پیدا میکنید که حس خوبی نسبت به این غذا نداشته باشد. اما مشکل اینجاست که شاید این غذا تکراری شده باشد و دوست داشته باشید طعم جدیدی را بچشید. به همین دلیل می توانید با روش های جدیدتری زرشک پلو با مرغ را درست کنید. در این مطلب از باملین می توانید روش جدید و خاص طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را بخوانید.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:
پیاز خرد شده را به همراه روغن تفت داده تا سبک شود سپس سینه مرغ را مکعبی متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا خود مرغ کمی آب بندازد و با شعله کم با آب خودش مغز پخت شود در این حین نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
وقتی مرغ ها پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم مرغ ها کمی تفت بخورند و کمی سرخ شوند.
در آخر زرشک را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم.
برنج را هم کته یا آبکش میکنیم و کنار مرغ و زرشک سرو میکنیم.
نکات
نکته اول: میزان زعفران این غذا باید زیاد باشد تا غذا خوشمزه تر و خوشرنگ تر شود.
نکته دوم: میزان زرشک در این غذا کاملا سلیقه ایست میتوان کم و زیاد کرد.
نکته سوم: برای این غذا به ادویه و چاشنی های مختلف نیاز نداریم بهترین طعم دهنده این غذا زعفران است.
طبع غذا
بررسی طبع غذا قبل از مصرف:
زرشکپلو با مرغ طبع سردی دارد.
همراهی مرغ با زرشک و برنج که هر سه طبع سردی دارند، میتواند هضم غذا را برای بدن سختتر کند. پس بهتر است زعفران را چاشنی این غذا کنید تا علاوه بر خوشمزه تر شدن طبع آن را کمی به سمت گرمی ببرد.