اشنایی باکسب درآمد از سایت ها

در این مقاله پاسخ سوال پرطرفدار چگونه از سایت کسب درآمد کنیم را خواهیم فهمید. درآمدهای آنلاین این روز ها بازار داغی دارند و روشهای متعددی با زمینه های متعددی در این بین وجود دارد.گزینه کسب درآمد از سایت ها خود به تنهایی زیر شاخه های زیادی برای درآمدزایی به صورت آنلاین دارند، درادامه با ۸ روشی که شما میتوانید از سایت های طراحی شده مختلف درآمدزایی کنید اشنا میشوید.شما پس از آگاهی نسبت به این روش ها میتوانید سایت خود را با وب شناس برای شروع ایجاد کنید.

کسب درآمد از سایت ها

 

۱٫درآمد از تبلیغات

یکی از رایج ترین روش های کسب درآمد از وب سایت ها انتشار تبلیغات است. این می تواند شامل تبلیغات نمایشی سنتی، حمایت شده ، تبلیغات بنری ، تبلیغات ویدیویی و یا پرداخت هزینه به ازای هر کلیک (PPC) مانند Google AdSense باشد. در این روش با ایجاد فضایی مناسب برای مخاطبان با سایتی پربازدید میتوانید با افزایش حجم بازدید سایت تبلیغاتی بیشتری دریافت کنید.

۲٫فروش محصولات

یکی دیگر از رایج ترین و محبوب ترین روش های کسب درآمد از سایت ها فروش محصولات است ، شما برای ارائه محصولاتی که دارید و فروش آنها میتوانید از سایت ها استفاده کنید که این فروش آنلاین درآمدی گسترده را به همراه خواهد داشت.

۳٫فروش محصولات دیجیتالی

اگر برنامه نویس باشید یا حتی اگر در زمینه خاصی تخصص دارید، به ایجاد محصولاتی دیجیتالی و فروش انها در وب سایت خود فکر کنید. مانند کتاب های الکترونیکی، دوره های آنلاین، ابزارهای نرم افزاری، اپلیکیشن ها ، قالب ها یا منابع قابل دانلود و… محصولاتی دیجیتالی اند که تقاضای زیادی نیز دارند، فروش آنها برای کسب درامد از سایت یک ایده مفید است.

۴.بازاریابی واسطه (دراپ شیپینگ)

در این نوع روش درآمدزایی که خود یکی از شاخه های اصلی کسب درامد انلاین است از سایت ها کمک میگیرد ، شما یک سایت برای محصولات خاص ایجاد میکنید و شروع به بازار یابی میکنید در حالی که شما آن محصول را خود در اختیار ندارید. و پس از انجام بازاریابی شما به عنوان واسطه ای بین خریدار و ارائه دهنده محصول عمل میکنید و میتوانید یک روش درامد زایی قدرتمند را داشته باشید.

کسب درآمد از سایت ها-2

۵٫بازاریابی وابسته

این سبک تقریبا مشابه دراپ شیپینگ است اما با این تفاوت که شما برای ارائه محصولات به عنوان یک شخص معرفی و تبلیغ کننده عمل میکنید و به ازای میزان فروش محصولات از ارائه دهنده آن درصد دریافت میکنید که بازهم برای این این تبلیغات و معرفی میتوان از سایت ها استفاده کرد، در این روش در انتخاب محصول و قیمت انها دستتان تقریبا بسته است.

۶٫خدمات فریلنسری

خدمات فریلنسری  شامل خدمات آنلاین است که میتوان گفت مشتری  با ارتباطی مناسب راحت تر به شما اعتماد میکند ، مثل تایپیست ها ،طراحی گرافیک ، طراحی سایت ، عکاسی ، ویراستاری و… مثال هایی از این شغل اند با ارائه این خدمات و داشتن وب سایت برای ارائه و معرفی شما و مهارت هایتان میتوانید درآمد بیشتر و راحت تری نسب به ثبت نام و یا معرفی به روش دیگر داشته باشید.

۷٫رویدادهای آنلاین و وبینارها

میزبانی رویدادهایی که آنلاین و انحصاری برگذار شوند و در درجه اول به مخاطبان علاقه مند در زمینه های مختلف ارائه شود، استقبال زیادی را به همراه خواهد داشت و هزینه های ثبت نام این را امکان پذیر می کند که منجر به درآمدزایی شود.

۸٫حق عضویت

شما نیز میتوانید با حق عضویت در سایتتان کسب درامد از سایت داشته باشید ، به این صورت که شما با اشتراک گذاری مطالبی خاص و قابل استفاده برای اعضای سایت که میتواند در هر زمینه ای باشد از افراد مبالغی را به صورت دوره ای برای دریافت این مطالب دریافت کنید.شما میتوانید برای ارائه خدماتی نیز این نوع کسب درآمد را در نظر بگیرید.

درآمدزایی

سخن پایانی: با پیشرفته شدن عصر دیجیتال کسب و کار ها هم نیز امروزه بروز شده اند و شما به روش های متفاوتی میتوانید از اینترنت کسب درآمد کنید. در این مقاله به ۸ مثال از روش های کسب درامد از سایت پرداختیم و این مثال ها جزء اصلی ترین روش ها برای درآمدزایی از سایت اند و روش های متعدد دیگری وجود دارند اما معمولا آنها یا زیر مجموعه سبک های گفته شده اند یا بسیار سخت هستند، شما با طراحی سایت دلخواه خود میتوانید درآمدزایی خود را به آسانی تمام از سایت ها اغاز کنید.
اگر به فکر طراحی سایت اقتصادی اما با کیفیت هستید میتوانید با وب شناس اشنا شوید.