انقلاب بزرگ هوش مصنوعی در پیش‌بینی سیل

گوگل برای اینکه نشان دهد ادعای او اصلا اغراق آمیز نیست و همچنین برای تاکید بر اعتبار علمی این نظریه، اعلام کرد که یافته ها در مجله علمی معتبر Nature منتشر شده است.
از آنجایی که سیل یکی از رایج ترین بلایای طبیعی در جهان است و افراد زیادی را تحت تاثیر قرار می دهد، هرگونه سیستم پیش بینی و هشدار اولیه می تواند خبر خوبی باشد. البته پیش‌بینی رویدادهایی مانند سیل بسیار دشوار و پیچیده است، اما برای حل این مشکل، گوگل مدل‌های یادگیری ماشینی را با داده‌های مختلف مرتبط در این زمینه از جمله تاریخچه سیل و رویدادهای مشابه، نظارت و بررسی سطح رودخانه و سایر موارد مرتبط آموزش می‌دهد. اطلاعات از این رویداد استفاده شده است.
سپس گوگل «صدها هزار» شبیه‌سازی را در مکان‌های مختلف با استفاده از نقشه‌های محلی طراحی و اجرا کرد و با ترکیب این تکنیک‌ها توانست به مدلی دست یابد که امکان پیش‌بینی دقیق سیل‌های آینده را فراهم کند.
گوگل اعلام کرد که اگرچه این رویکرد در حال حاضر به عنوان “مدل های بسیار دقیق برای نقاط خاص” در نظر گرفته می شود، اما این شرکت امیدوار است که به زودی از این تکنیک برای حل مشکل سیل در مقیاس جهانی استفاده شود. گوگل با این تکنیک توانست وقوع سیل را به طور متوسط ​​۵ روز قبل اعلام کند (و البته در برخی موارد این زمان به ۷ روز می رسد) و به همین دلیل اعلام شد که اکنون می توان با اطمینان «پیش بینی کرد. سیل در برخی نقاط جهان ۵ روز قبل از شروع آن. این نقاط شامل مناطقی مانند بخش‌هایی از آفریقا و آسیا با توجه به دسترسی و قابلیت‌های کنونی می‌شود و به طور کلی این فناوری به Google اجازه می‌دهد پیش‌بینی دقیق سیل را در ۸۰ کشور ارائه دهد. جمعيت جمعي ۴۶۰ ميليون نفر
گوگل اعلام کرد که این پیش بینی ها را در جستجوی خود، گوگل مپ و از طریق اعلان های اندروید در اختیار کاربران قرار داده است.
پیش بینی کامل سیل گوگل نیز از طریق سایت اختصاصی سیل گوگل که از سال ۲۰۲۲ راه اندازی شده است در دسترس است.
بعدش چی؟ گوگل به بررسی «پتانسیل یادگیری ماشینی برای ساخت مدل‌های بهتر پیش‌بینی سیل» ادامه می‌دهد و با محققان دانشگاهی برای تنظیم دقیق رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی همکاری می‌کند. این شرکت امیدوار است که این در نهایت منجر به “پلت فرم جهانی پیش بینی سیل” شود.