اگه میخوای آشپزی راحت تری داشته باشی باید این وسایل آشپزخانه را بخری! | ضروری ترین لوازم آشپزخانه امروزی ۲۰۲۴
آشپزخانه مهمترین بخش منزل برای خانم ها است که دوست دارند تمام لوازم آن تکمیل باشد تا بتوانند خیلی راحت تر و ساده تر آشپزی کنند. مطمئنا لوازم آشپزخانه می تواند تاثیر زیادی در کیفیت زندگی و آشپزی داشته باشد، پس باید با مهمترین و ضروری ترین لوازم آشپزخانه آشنا شوید. اگر نمی دانید که کدام لوازم در آشپزخانه شما کم است این مطلب از باملین را مطالعه کنید و با ضروری ترین لوازم آشپزخانه امروزی در سال ۲۰۲۴ آشنا شوید.
۱٫ قابلمه چدنی؛ برای یه آشپزی راحت
تهیه کردن یک قابلمه چدنی که به قابلمه فر هلندی نیز معروف است، میتواند یک سرمایهگذاری بسیار خوب برای لذت بردن از یک آشپزی راحت باشد. قابلمه چدنی به دلیل جنس منحصربهفردش به راحتی شسته میشود. بعلاوه، این قابلمه کاربردی، مناسب برای خوراکهایی است که در درجه حرارت بالا، بهتر پخته میشوند. در حالی که کمترین مواد خوراکی به کف قابلمه نچسبیده و نمیسوزد. قابل توجه است که برخی از قابلمه فرهای هلندی برای پختوپز بر روی آتش و در دل طبیعت هم مناسب است.
۲٫ چاقوی نان؛ برای یه آشپزی راحت
فرض کنید در حالی درست کردن یک کیک مرغ مجلسی هستید، اما چاقوی شما مدام باعث پاره شدن نان تست میشود. اگر یک چاقوی نان مناسب داشته باشید، آشپزی برای شما راحتتر خواهد شد. چاقوی نان به دلیل قابلیتی که دارد، نانها را درست به همان شکلی که دوست دارید بدون هیچ گونه پارگی، قطعه، قطعه میکند. بعلاوه، اگر چاقوی نان داشته باشید، انواع نانهای فانتزی یا حتی ایرانی را میتوانید در زمانی که نیاز دارید و به اندازه مورد نظر برش دهید.
۳٫ رنده کوچک؛ برای یه آشپزی راحت
رنده کوچک یکی از لوازمی است که برای یک آشپزی راحت، حتما به آن نیاز پیدا میکنیم. این رندههای نسبت به رندههای بزرگتر، دندههای ریزتری دارند و امکان رنده کردن مواد غذایی با حجم کوچک، مثل جوزهندی را امکانپذیر میکنند. بعلاوه، اگر شما از پنیر پیتزا استفاده میکنید یا حتی خودتان در خانه انواع پنیرها، مثل پنیر پارمسان را درست میکنید، با استفاده از رنده کوچک یا رنده ریز میتوانید آن را به اندازه مطلوب رنده کنید.
۴٫ سیر خردکن؛ برای یه آشپزی راحت
سیر خردکن برای ما ایرانیها یکی از اصلیترین لوازمی است که حتما باید داخل آشپزخانه داشته باشیم. بسیاری از خوراکهای ایرانی، از میرزا قاسمی گرفته تا سبزی پلو، با سیر پیوند خوردهاند. اما خرد کردن سیر کاری بسیار دشوار است. بعلاوه، ممکن است دست ما بوی خیلی نامطبوعی بگیرد و تند شود. استفاده از یک دستگاه سیر خردکن میتواند کار ما را راحتتر کنند. لازم به یادآوری است که دستگاههای سیر خردکن انواع مختلفی دارند که بهترین نوع آنها همچون یک اهرم عمل کرده و سیر را لابهلای دو اهرم خود فشرده و رنده میکند. (بدون دخالت دست!)
۵٫ انبر؛ برای یه آشپزی راحت
فرض کنید که میخواهید از قابلمه ماکارانی کمی غذا داخل بشقاب بریزید، یا آن را هم بزنید. قطعا به دل ایتالیاییها فکر میکنید و سعی دارید به رشتههای ماکارانی آسیبی نرسانید. در این میان انبر به کمک شما میآید تا آشپزی راحتتری داشته باشید. برخی از انبرهایی که بلندتر هستند، میتوانند برای برگرداندن مرغ، کتلت و بسیاری دیگر از غذاها قابل استفاده باشند و از سوراخ شدن مرغ حین برگرداندن، جلوگیری کنند.
۶٫ لیسک نسوز؛ برای یه آشپزی راحت
بیشتری کابرد لیسک، زمانی است که شما در حال کیک پختن هستید. لیسکها میتوانند تمام مواد را از یک ظرف به قالب یا ظرفی دیگر منتقل کنند و هیچ مادهای دور ریخته نشود. اماف لیسک، کاربردهای دیگری هم دارد. مثلا وقتی یک ظرف سس درست کردهاید، میتوانید از لیسک برای خارج کردن کلیه مواد داخل سسخوری استفاده کنید. حال با تهیه یک لیسک نسوز، اگر مواد غذایی که قرار است به ظرف دیگری منتقل کنید، بسیار داغ باشد، میتوانید از آن استفاده کنید. بنابراین، لیسک یکی از لوازمی است که برای یک آشپزی راحت، حتما باید برای خودمان تهیه کنیم.
۷٫ کاسه آبکش؛ برای یه آشپزی راحت
اکثر غذاهای ایرانی با برنج درست میشوند. آبکش کردن برنج همواره کاری دشوار است؛ باید قابلمه سنگینی را بلند کرده و داخل سبد بریزیم و منتظر بمانیم تا آب اضافی آن خارج شوید. حال فرض کنید که یک کاسه آبکش استیل و باکیفیت دارید که بلافاصله پس از نرم شدن برنج، آن را داخل آبکش بریزیم در حالی که مطمئن هستیم آبِ آضافی داخل کاسه ریخته میشود. جالب توجه است که برخی از متخصصین پوست و مو، آب برنج را برای جلوگیری از ریزش مو توصیه میکنند. حالا ما آب برنج را دور نریختهایم و بهترین فرصت را داریم تا از آن استفاده کنیم. با توجه به این مسائل، کاسه آبکش یکی از بهترین لوازمی است که برای یک آشپزی راحت به سبک ایرانی مورد نیاز ما قرار میگیرد.
۸٫ سالاد اسپینر؛ برای یه آشپزی راحت
این روزها با توجه به تجویزهای متخصصین تغذیه، باید بیش از پیش از سالاد و سبزیجات استفاده کنیم، اما شستوشو و بعد خشک کردن آن کاری بسیار دشوار است. اگر از سالاد اسپینر استفاده کنیم به راحتی میتوانیم سبزیجات را آبکشی کرده و آن را بهصورت تازه میل کنیم. برخی از سالاد اسپینرها، در قسمت بالایی خود یک رنده همکاره نیز دارند که به شما اجازه میدهد ابتدا سبزیجات را به شکل دلخواه خرد کرده و سپس بشویید و آن را تبدیل به سالاد کنید.
۹٫ آبمیوه گیری؛ برای یه آشپزی راحت
به فصل لیمو تازه، نارنج، پرتقال و هر نوع مرکبات دیگری که در ایران بهوفور دیده میشود، سعی میکنیم آب آنها را گرفته و برای فصلهای بعدی بهعنوان آذوقه نگداری کنیم. اما، گرفتن آبِ چند کیلو لیمو واقعا سخت است! نظرتان چیست که از یک آبمیوهگیری دستی یا برقی حرفهای استفاده کنیم؟ درضمن، چاشنی انواع خوراک ایرانیان، با همین مرکبات طعمی خاص و بینظیر میگیرد، میتوانیم با استفاده از یک آبمیوهگیری، در وقت صرفهجویی کنیم، اما به جای استفاده از آبلیمویی شرکتی، آبلیموی تازه نوش جان کنیم. بنابراین، آبمیوهگیری یکی از لوازم ضروری برای یک آشپزی راحت در یک آشپزخانه ایرانی است.