به گزارش باملین به نقل از بهداشت نیوز، در این مقاله، به بررسی عمیقتر انبه و تاثیر آن بر سلامت و آشپزی خواهیم پرداخت، تا چرا این میوه تابستانی بینظیر، در سرتاسر جهان چنین محبوبیت گستردهای دارد، را کشف کنیم.
انبه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی
به گزارش فرطب، انبه به عنوان یک منبع عالی از ویتامین C شناخته میشود، به طوری که ۱۰۰ گرم از آن میتواند ۴۶% از نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین کند. علاوه بر آن، این میوه غنی از ویتامینهای A و E، اسیدهای آمینه، فلاوونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است که همگی به تقویت سیستم ایمنی و ارائه خواص ضد خستگی کمک میکنند.
انبه و پیشگیری از سرطان
انبه، حاوی پلیفنولهایی است که آنتیاکسیدانهای قدرتمندی محسوب میشوند و میتوانند از بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت کنند. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف انبه میتواند رشد سلولهای سرطانی، بهویژه در سرطانهای پروستات، کولون و کبد را کاهش دهد.
محافظت از سلامت قلب با انبه
فیبرهای گوارشی مانند پکتین موجود در انبه به کاهش کلسترول بد LDL در خون کمک کرده و پتاسیم موجود در آن نیز به تنظیم فشار خون و ریتم قلبی کمک میکند. این عوامل با هم به حفظ سلامت قلبی و عروقی کمک شایانی مینمایند.