به گزارش باملین میوه ها از جمله خوراکی هایی هستند که می توانند در درمان سرما خوردگی موثر باشند. اما برخی از میوه ها هم می توانند مضر باشند و نباید آنها را بخورید.
مضرات مصرف انگور در دوران سرماخوردگی:
همانطور که می دانید در طول دوره بیماری، مصرف بعضی غذاها باعث بهبود بیماری و مصرف برخی دیگر منجر به تشدید بیماری می شود، پس بهتر است در دوران نقاهت بیماری از مصرف غذاها و میوه های مضر بپرهیزید.
مصرف میوه در طول دوران سرماخوردگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود اما در این میان خربزه و انگور استثنا هستند زیرا این میوه ها سرشار از آنتی هیستامین هستند. آنتی هیستامین موجب تشدید علایم سرماخوردگی می شود و همچنین اگر ویروسی در بدن وجود داشته باشد، هیستامین می تواند آن را فعال کند.
شیره انگور چه تاثیری در سرماخوردگی دارد؟
شیره انگور سیاه، موجب تسکین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان می شود. شیره انگور خاصیت ضدالتهابی و نرمکنندگی دارد و می تواند باعث نرمی گلو شود. برای افراد مبتلا به سیاه سرفه، غرغره کردن شیره انگور و آب بسیار کمک کننده است.