این میوه ها می توانند سرماخوردگی شما را حاد تر کنند!

به گزارش باملین میوه ها از جمله خوراکی هایی هستند که می توانند در درمان سرما خوردگی موثر باشند. اما برخی از میوه ها هم می توانند مضر باشند و نباید آنها را بخورید.

مضرات مصرف انگور در دوران سرماخوردگی:

همانطور که می دانید در طول دوره بیماری، مصرف بعضی غذاها باعث بهبود بیماری و مصرف برخی دیگر منجر به تشدید بیماری می شود، پس بهتر است در دوران نقاهت بیماری از مصرف غذاها و میوه های مضر بپرهیزید.

خربزه

 

انگور

 

مصرف میوه در طول دوران سرماخوردگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود اما در این میان خربزه و انگور استثنا هستند زیرا این میوه ها سرشار از آنتی هیستامین هستند. آنتی هیستامین موجب تشدید علایم سرماخوردگی می شود و همچنین اگر ویروسی در بدن وجود داشته باشد، هیستامین می تواند آن را فعال کند.

شیره انگور چه تاثیری در سرماخوردگی دارد؟

شیره انگور سیاه، موجب تسکین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان می شود. شیره انگور خاصیت ضدالتهابی و نرم‌کنندگی دارد و می تواند باعث نرمی گلو شود. برای افراد مبتلا به سیاه سرفه، غرغره کردن شیره انگور و آب بسیار کمک کننده است.