در این مطلب از باملین می توانید طرز پخت یک فتوچینی مرغ خوشمزه را بخوانید.
یکی از انواع پاستا که طعم بسیار جادویی و خوشمزه دارد و از خوردن آن سیر نخواهید شد و فقط به دلیل عذاب وجدان نگرفتن بابت چاقی و کالری زیاد از سر میز بلند خواهید شد همین است! بله این شما و این فتوچینی مرغ!
فتوچینی مرغ را کمتر کسی است که با یک بار تجربه کردن، به حافظهی غذایی خود نسپارد! یک پاستای ایتالیایی که هم به سرعت حاضر میشود و هم حاوی کربوهیدرات و پروتئین است! البته اگر بخواهید رژیمی برخورد کنید باید خامهی آن را نادیده بگیرید که حیف است! این کار را نکنید و اگر ورزشکار هستید یک روز چیت کردن را با این غذا سر کنید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
فتوچینی | ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
کره | ۳۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
پودر تخم گشنیز | به میزان لازم |
پنیر پارمسان | به اندازه علاقمندی شما! |
جعفری خرد شده (قابل حذف) | ۱-۲ قاشق غذاخوری |