با این روش خوشمزه ترین فتوچینی مرغ را درست کن

در این مطلب از باملین می توانید طرز پخت یک فتوچینی مرغ خوشمزه را بخوانید.

یکی از انواع پاستا که طعم بسیار جادویی و خوشمزه دارد و از خوردن آن سیر نخواهید شد و فقط به دلیل عذاب وجدان نگرفتن بابت چاقی و کالری زیاد از سر میز بلند خواهید شد همین است! بله این شما و این فتوچینی مرغ!

فتوچینی مرغ را کمتر کسی است که با یک بار تجربه کردن، به حافظه‌ی غذایی خود نسپارد! یک پاستای ایتالیایی که هم به سرعت حاضر می‌شود و هم حاوی کربوهیدرات و پروتئین است! البته اگر بخواهید رژیمی برخورد کنید باید خامه‌ی آن را نادیده بگیرید که حیف است! این کار را نکنید و اگر ورزشکار هستید یک روز چیت کردن را با این غذا سر کنید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
فتوچینی ۴۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
پنیر پارمسان به اندازه علاقمندی شما!
جعفری خرد شده (قابل حذف) ۱-۲ قاشق غذاخوری

 

فتوچینی