احتمالا شما هم از غذاهای تکراری و همیشگی خسته شده اید در صورتی که می توانید با کمی تغییر در مواد اولیه کتلت گوشت، به راحتی یک کتلت بادمجان لذیذ و خوشمزه درست کنید. در این مطلب از باملین به آموزش طرز تهیه کتلت بادمجان پرداخته ایم که در ادامه می توانید مطالعه کنید.
با درست کردن این کتلت بادمجان یک دل نه صد دل عاشقش خواهید شد! شک نداشته باشید و برای وعدهی بعدی آن را آماده کنید!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
بادمجان | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | یک عدد |
سیر | ۳ حبه |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
تخم مرغ | یک عدد |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
طرز تهیه:
در ابتدا بادمجانها را کبابی کنید و وقتی خنک شد پوست آنها را جدا کرده به صورت ساطوری ریز له کنید و کنار بگذارید.
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
سیب زمینیها را با آب بپزید و بعد از اینکه پوستشان را جدا کردید با رنده یا گوشتکوب آنها را کاملا له کنید.
سیب زمینیهای له شده، پیاز رنده شده، بادمجانهای کبابی ساطوری شده را به همراه آرد نخودچی، تخم مرغ، ادویهها، سیر رنده شده و پنیر پیتزا خوب با هم مخلوط کنید تا یک بافت منسجم و یکدست به وجود بیاید.
حدود یک ساعت این مواد را داخل یخچال بگذارید.
در یک تابه روغن بریزید تا داغ شود و از مواد کتلت به شکل دلخواه آماده کرده و در روغن هر دو طرف آنها را سرخ کنید.
این کتلت را در کنار خیارشور و گوجه فرنگی، یا سبزی خوردن و زیتون میل کنید و لذتش را ببرید!
برای اینکه پوست بادمجانهای کبابی راحت کنده شود بعد از اینکه آنها را کبابی کردید داخل یک ظرف دردار قرار بدهید تا چند دقیقهای بماند و خنک بشود بعد از آن به راحتی پوست آنها جدا خواهد شد!