با تغذیه مناسب می توان از پوکی استخوان پیشگیری کرد.
به گزارش ایسنا، تراکم استخوان آنقدر برای سلامتی مهم است که کاهش آن حتی خطر مرگ را به همراه دارد. برای پیشگیری از پوکی استخوان از این ماده غذایی استفاده کنید:
_ مصرف غذاهای غنی از ویتامین D و K: این دو ویتامین در سلامت استخوان ها نقش اساسی دارند. ویتامین K به مواد معدنی کمک می کند تا به استخوان ها متصل شوند. ویتامین D همچنین به جذب کلسیم در بدن کمک می کند. افراد مبتلا به کمبود ویتامین D بیشتر در معرض خطر از دست دادن استخوان هستند. فرد می تواند ویتامین D را از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید جذب کند. دریافت ناکافی ویتامین D خطر پوکی استخوان را چند برابر می کند.
خوردن غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳: بسیاری از مطالعات نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا ۳ در حفظ تراکم استخوان نقش دارند. اسیدهای چرب امگا ۳ در انواع غذاها مانند ماهی سالمون، ماهی قزل آلا، آجیل و دانه ها یافت می شود. افراد می توانند این اسیدهای چرب را از طریق رژیم غذایی یا از طریق مکمل ها دریافت کنند.
مصرف غذاهای غنی از منیزیم و روی: خوردن آجیل به دلیل داشتن منیزیم بالا می تواند از سلامت و تراکم استخوان حمایت کند. مانند کلسیم، منیزیم و روی مواد معدنی هستند که از سلامت و تراکم استخوان محافظت می کنند. منیزیم به فعال شدن ویتامین D برای افزایش جذب کلسیم کمک می کند.
روی در استخوان ها وجود دارد و باعث رشد استخوان می شود. غذاهای غنی از منیزیم و روی عبارتند از آجیل، حبوبات، دانه ها و غلات کامل.