مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که در اکثر نقاط ایران به خصوص شیراز، تبریز، اصفهان و یزد درست می شود. این شیرینی خوشمزه در کنار چای داغ یک طعم دیگری دارد. اگر شما هم دوست دارید در کنار چای خوردن روزانه خودتان به جای قند از یک شیرینی خوشمزه استفاده کنید می توانید به سراغ مسقطی شیره انگور بروید. مسقطی با مواد مختلفی تهیه می شود که شیره انگور شاید در دسترس ترین و راحت ترین گزینه برای شما باشد. در این مقاله می توانید طرز تهیه مسقطی با شیره انگور را بخوانید.
مواد لازم:
مواد غذایی | مقدار |
---|---|
شیره انگور | یک لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
گردو | ۴ عدد |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه:
در ابتدا آب، نشاسته ذرت، آرد سفید و شیره انگور را با هم مخلوط کنید و وقتی یکدست شد روی حرارت گاز قرار بدهید. شعله گاز هم ملایم باشد و به کار هم زدن ادامه بدهید تا کمی غلیظ بشود. در این قسمت وقت اضافه کردن گردو و پودر هل است. گردو را با چاقو خرد کنید تا به تکههای ریزتری تبدیل بشود، لازم نیست گردوی شما پودر باشد و میخواهیم زیر دندان حس بشود! بعد از اضافه کردن آنها باز هم به عمل هم زدن به آرامی ادامه بدهید تا غلظت آن به حدی برسد که کش بیاید.
یک ظرف که از نظر اندازه مناسب باشد انتخاب کنید، کف و دیوارههای آن را کمی چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت روی تخته یا کانتر آشپزخانه مقداری پودر نارگیل بپاشید و مسقطی را برگردانید و سمت دیگر آن را هم پودر نارگیل بریزید و به قطعات و اندازههای دلخواه برش بزنید.
مسقطی خوشمزهی شما حاضر است تا هروقت میلتان کشید آن را بخورید و از طعم خوشش لذت ببرید. یکی از تنقلاتی که شکر و روغن ندارد و میتوانید به راحتی از فواید آن که همانا افزایش خونسازی در بدن است بهره مند شوید. شیره انگور خواص زیادی دارد که یکی از آنها مناسب کسانی است که از مشکل کم خونی رنج میبرند.