مرغ سوخاری از محبوب ترین غذاهایی است که می توانید در خانه و بدون روغن آن را درست کنید. معمولا مرغ های سوخاری که در فست فودها سرو میشود پر از روغن است و این موضوع می تواند مضرات زیادی داشته باشد. به همین دلیل بهتر است برای تهیه مرغ سوخاری از هواپز استفاده کنید و با کمترین مقدار روغن این غذای خوشمزه را درست کنید. در این مطلب از باملین طرز تهیه مرغ سوخاری با هواپز را مطالعه میکنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ در هواپز
مراحل تهیه مرغ سوخاری در هواپز
در این بخش از مقاله به مراحل آمادهسازی و تهیه مرغ سوخاری با استفاده از هواپز پرداختهایم:
مرحله اول) آماده کردن سینهمرغ
ابتدا با کمک چاقوی آشپزخانه تیز چربیهای سینهمرغ را جدا کنید و با بیفتک زن گوشت مرغ را بکوبید تا قسمتهای مختلف آن یک دست شوند. در ادامه سینه مرغ را به ۵ بخش برش بزنید.
مرحله دوم) آماده کردن مواد مرینیت
در یک کاسه بزرگ باترمیلک، مقداری نمک، فلفل و پودر پاپریکا را مخلوط کنید و مرغهای برش خورده را به همراه مواد داخل کیسه زیپدار بریزید و به مدت شش ساعت داخل یخچال بگذارید.
مرحله سوم) آماده کردن پودر سوخاری
در ظرف دیگری کره را به همراه پودر سوخاری مخلوط کنید و پنیر پارمسان را اضافه کنید. تخممرغها را در ظرف جداگانه شکسته و هم بزنید. آرد را به همراه فلفل، نمک و مقداری پودر پاپریکا مخلوط کنید.
مرحله چهارم) غلتاندن مرغ در پودر سوخاری، آرد و تخم مرغ
تکههای مرغ را از کیسه زیپدار خارج کنید، ابتدا دو طرف آن را در آرد، سپس در ظرف تخممرغ و در نهایت با پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله پنجم) تنظیم دمای هواپز
در این مرحله با توجه به تعداد مرغ باید دمای هواپز تنظیم شود. میتوانید دمای را بین ۱۹۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و زمان پخت را نیز روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید. در نهایت نشانگر دما را نیر در میزان متناسب قرار دهید.
مرحله ششم) قرار دادن مرغ در هواپز
در این مرحله نوبت به قرار دادن مرغ داخل هواپز میرسد. مرغ را داخل سبد مخصوص هواپز قرار داده و داخل دستگاه بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد که تکههای مرغ بپزند و در اواسط پخت مرغ میتوانید تکههای مرغ را جابجا کنید تا هر دو طرف آن کاملا طلایی شود.