بدون نون و سیب زمینی یک ته دیگ لاکچری و خوشمزه درست کن

احتمالا شما هم تا به امروز فقط تجربه خوردن ته دیگ با انواع نان یا نهایتا ته دیگ سیب زمینی را داشته باشید. اما در این مطلب از باملین قصد داریم یک طعم جدید با ته دیگی جدید و لذیذ را به شما معرفی کنیم. با این ته دیگ فوق العاده خوشمزه که خیلی هم ساده درست می شود می توانید طعم جدیدی را تجربه کنید و با زیبایی آن در مهمانی ها یا دورهمی های خانوادگی، قدرتتان در آشپزی را نشان دهید.

 

مواد مورد نیاز ته دیگ جدید و خوشمزه

مواد لازم مقدار
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه ته دیگ برنج و ماکارونی با آرد

آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط می‌کنیم تا کاملا یک دست شود.

کف قابلمه روغن می‌ریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با شعله کم، به اصطلاح خودش را بگیرد.

به گزارش وب گاه نمناک، پس از اینکه کمی گرفت و حباب‌های بزرگ زد، برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی می‌گذاریم و با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بخوبی بپزد.