پختن غذاهای جدید برای شب یلدا می تواند شب یلدای خاص تری را برای شما رقم بزند. تزئین سفره شب یلدا و درست کردن غذاهای خوشمزه برای این شب به یاد ماندنی از مهمترین بخش های این شب تاریخی محسوب می شود که می توانید با پخت پلو یلدایی این شب را خاطره انگیزتر کنید. در این مطلب از باملین می توانید طرز تهیه ۳ مدل پلو یلدایی خاص را بیاموزید.
۱. دستور پخت انار پلو
انار پلو یکی از محبوبترین پلوهای یلدایی است که به دلیل رنگ و طعم خاص آن، بسیار مورد توجه قرار میگیرد.
مواد لازم:
- برنج ۴ پیمانه
- مرغ ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دانه انار به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. برنج را آبکش کرده و با مرغ پخته شده و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
۴. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم بگذارید.
۵. پس از دم کشیدن برنج، آن را با دانه انار تزئین کنید.
۲. طرز تهیه باقالی پلو
باقالی پلو نیز یکی از پلوهای پرطرفدار ایرانی است که برای شب یلدا نیز بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- برنج ۴ پیمانه
- باقالی ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. باقالی را از شب قبل خیس کنید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۴. باقالی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۵. برنج آبکش شده را به باقالی و پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
۶. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم بگذارید.
۷. پس از دم کشیدن برنج، آن را با زعفران دم کرده تزئین کنید.
۳. طرز تهیه سبزی پلو
سبزی پلو نیز یکی از پلوهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای شب یلدا نیز گزینه مناسبی است.
مواد لازم:
- برنج ۴ پیمانه
- سبزی پلو (تره، جعفری، شوید، گشنیز، مرزه) به مقدار لازم
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. سبزی پلو را پاک کرده و خرد کنید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۴. سبزی پلو را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۵. برنج آبکش شده را به سبزی و پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
۶. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم بگذارید.
۷. پس از دم کشیدن برنج، آن را با زعفران دم کرده تزئین کنید.
این ۳ مدل پلوی یلدایی را میتوانید با سلیقه خود تزئین کنید و از طعم و لذت آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.