بال مرغ کبابی قطعا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که ایرانیان در مهمانی ها و دورهمی ها از آن استفاده میکنند. شاید تصور کنید فقط به یک شکل می توانید بال مرغ را کباب کنید، اما برای پخت بال مرغ هم می توانید از روش های جدیدی استفاده کنید که مزه ایده آل تری دارد. پر کردن فضای داخل بال کباب شاید عجیب باشد، اما مزه آن را دگرگون میکند. در این مطلب از باملین می توانید طرز تهیه بال کبابی برای مهمانی های خاص خود را مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۵ ـ ۴ نفر
۱۵ عدد بال مرغ
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز متوسط
۴ /۱ پیمانه روغن
۱ قس رب گوجه فرنگی
۲/ ۱ قچ پودر زنجبیل
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
۱. پیاز را پوست کنده، بشویید، نگینی ریز خرد کنید. در تابهای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن سرخ کنید. وقتی خوب سرخ شدند مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید. گوشت چرخکرده را هم به تابه افزوده و خوب همراه با پیاز داغ تفت دهید.
۲. برای مزهدار شدن گوشت، زنجبیل، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید. پس از اینکه گوشت نیمپز شد، حرارت را خاموش کرده، تابه را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد.
۳. بالهای مرغ را خوب پاک کرده و بشویید. حالا آن را از قسمت گوشتی به کمک یک کارد تیز برش بزنید. با دقت قسمت گوشتی را از استخوان آزاد کرده و سپس استخوان را بشکنید و آن را بیرون آورید. دقت کنید که با این کار سوراخ یا شکافی ایجاد نشود. وقتی همه بالها را به این شکل آماده کردید، با یک قاشق کوچک داخل آن را با مایه گوشتی پر کنید.
۴. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله بالهای پرشده را روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه وسط به مدت یک ساعت و نیم حرارت دهید تا به خوبی برشته شوند. پس از اینمدت آماده سرو هستند.