بهترین صبحانه ای که برای فصل زمستان میتونید تهیه کنید را بشناسید! | طرز تهیه صبحانه گرم و مقوی زمستانی
صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی محسوب می شود که باید اهمیت زیادی برای آن قائل شوید. به خصوص برای فصل زمستان و سرما که باید سعی کنید صبحانه مقوی بخورید تا شاید بتوانید از سرماخوردگی و دیگر مریضی ها جلوگیری کنید. قطعا صبحانه مقوی در فصل زمستان تاثیر زیادی در رشد بچه ها و کودکان خواهد داشت. دانش آموزان باید با خوردن غذای مقوی و مفید به مدرسه بروند تا بتوانند به خوبی درس را متوجه شوند. در این مطلب از باملین قصد داریم بهترین صبحانه ای که برای فصل زمستان میتوانید تهیه کنید را معرفی کنیم.
طرز تهیه صبحانه گرم و مقوی زمستانی
صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعدهای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچههای مدرسهای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد.
دغدغه بسیاری از پدر و مادرها همیشه همین صبحانه خوردن بچهها است. کودکان معمولا غذاهای هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچههای مدرسهای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانههای گرم را ندارند.
نان تست یکی از نانهای خوشمزه صنعتی است که برای صبحانه بسیار مناسب است و خیلیها نان تست را همراه با مربا، پنیر و خامه سرو میکنند و برخی نیز با نان تست صبحانههای خوشمزهای درست میکنند که طعم دلچسبی دارند.
ما میخواهیم در این مطلب طرز تهیه یک صبحانه خوشمزه با نان تست را به شما آموزش بدهیم که نوعی صبحانه بین المللی است و برای کودکان نیز بسیار مفید و اشتهابرانگیز است. اگر دوست دارید این صبحانه خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
نان تست: ۷ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
پرک بادام: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این صبحانه خوشمزه ابتدا نان تستها را روی سینی بگذارید و کنارههای کلفت نان را با چاقوی تیز برش بزنید. کمی آب سرد روی نانها اسپری کنید و کنار بگذارید تا کمی نرم شوند.
در مرحله بعد تخم مرغها را داخل یک کاسه بریزید و نشاسته ذرت، وانیل، بکینگ پودر، شکر، دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. اگر مواد بعد از هم زدن ناخالصی داشت، کاملا یکدست و رقیق نبود، حتما آن را از صافی رد کنید. حالا کف قالب فر یا ظرف نسوز را با مقداری کره سرد چرب کنید. نان تستها را از وسط تا بزنید و به صورت عمودی کنار هم داخل ظرف بچینید تا ظرف پر شود. اگر ظرف شما با ۷ عدد نان تست پر نشد، از تعداد نان تستهای بیشتری استفاده کنید.
حالا مایهای را که از قبل آماده کردهاید، روی نان تستها بریزید تا جایی که قالب پر شود. اگر دوست دارید میتوانید مقداری پرک بادام روی سطح مواد پخش کنید. قالب را داخل فر برقی ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا مواد کاملا بپزد. ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا مواد از بالا هم برشته شود. برای فر گازی دمای ۱۸۰ درجه مناسب است و اگر از تستر استفاده میکنید، دمای ۱۶۵ درجه مناسب است. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و روی آن کمی پودر دارچین و پودر قند الک کنید و به صورت گرم سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ این صبحانه به خودی خود شیرین نیست، بنابراین میتوانید آن را همراه با عسل یا مربا سرو کنید.
۲ ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
۳ ـ برخی از نان تستها بافت نرم و برخی دیگر بافت منسجم و سفتتری دارند. برای تهیه این صبحانه خوشمزه بهتر است از نوع نان تستهای نرم و اسفنجی استفاده کنید.