دسر کادایف قطعا یکی از محبوب ترین و ترندترین دسرهای این روزهاست که در کافه های لاکچری تهران و دیگر شهرهای ایران هم سرو می شود. شاید با طعم شیرین و لذیذ این دسر که مواجه شوید دوست داشته باشید با طرز تهیه آن آشنا شده و خودتان آن را در خانه درست کنید. برای تهیه دسر کادایف حتما نباید کافه برید و خیلی راحت میتوانید در خانه آن را درست کنید. در این مطلب از باملین قصد داریم نحوه درست کردن کادایف و مواد لازم آن را توضیح دهیم.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
رشته کادایف | یک بسته |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
گردو | ۱۰ عدد |
شیر | ۴ لیوان |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
خامه | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه:
خامه را از داخل یخچال بیرون بیاورید تا با دمای محیط یکی شود.
رشتههای کادایف را با دست کمی خرد کنید و داخل تابه بریزید. شکر و کره را که بهتر است کمی نرم شده باشد با آن مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید. آنها را هم بزنید تا حالت کارامل به دست بیاید.
گردوها را هم با چاقو کمی خرد کنید. لازم نیست آنها را در آسیاب بریزید و پودر کنید بلکه لذت این دسر به طعم گردویی است که زیر دندان حس بشود. گردوهای خرد شده را هم به مواد قبلی اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید. دیگر کار شما با این قسمت تمام شده است. ظرف را کنار بگذارید تا مواد داخل آن خنک بشوند.
باید در این مرحله دسر محلبی را آماده کنید که تکمیل کنندهی این دسر خوشمزه و جذاب است.
۴ لیوان شیر را به همراه نشاسته ذرت و آرد خوب با همزن دستی بزنید تا یکدست بشوند و روی گاز بگذارید. هم زدن را همچنان ادامه بدهید تا مایه شما به غلظت برسد. وقتی کمی غلیظ شد نوبت به وانیل میرسد تا عطر خوشش را به این دسر هوس برانگیز ببخشد. خامه را هم که در دمای محیط گذاشته بودید به محلبی اضافه کنید و همه مواد را خوب ترکیب کنید.
ظرف مورد نظرتان را که میخواهید کادایف در همان سرو شود انتخاب کنید. یک لایه از ترکیب کادایف و گردوها در ظرف بریزید و با پشت قاشق یا گوشتکوب یا هر وسیلهای آنها را فشار بدهد تا خوب به هم بچسبند و سطحی صاف به وجود بیاید. لایه بعدی را به محلبی اختصاص بدهید و خوب روی همه قسمتها آن را پخش کنید. لایهی آخر را هم از رشتههای کادایف پر کنید و باز هم عمل فشرده سازی را صورت بدهید! این دسر در همین قسمت آماده شد ولی برای خوردن آن هنوز به زمان نیاز دارید! آن را در حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا حسابی طعمها در هم ادغام شده و دسر خودش را بگیرد.
در پایان برای سرو، میتوانید روی کادایف را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. پسته، گردو، موز اینها گزینههای خوبی برای تزیین به شمار میآیند. اگر دوست داشته باشید میتوانید این دسر را به صورت تک نفره هم سرو کنید که تمام مراحل آن به همین سبک که گفته شد است و سه لایه را در هر ظرف تکرار کنید و در یخچال قرار بدهید.