یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی که شب یلدای شما را خاطره انگیز تر و دلپذیرتر می کند، کیک انار است. با اوضاع قیمت ها به صرفه تر است که کیک انار شب یلدا را خودتان درست کنید و هزینه های زیاد خرید کیک را برای شب یلدا حذف کنید. در این مطلب از باملین به شما آموزش میدهیم که در کمتر از یک ساعت خودتون کیک انار درست کنید.
کیک انار فرق خاصی با بقیه کیکها ندارد. تنها اضافه شدن انار است که بخش ویژه این کیک را تشکیل میدهد. پس با چیدن مواد اولیه روی میز، دست به کار شوید و طعم دلپذیر آن را به خانه بیاورید.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
انار | ۲ عدد |
تخم مرغ کوچک | ۴ عدد |
آب انار | نصف پیمانه |
شکر | یک پیمانه پر |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آرد | ۳۰۰ گرم یا ۲ و ۱/۳ پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی قرمز | خیلی کم |
طرز تهیه:
در ابتدا تمام مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما بشوند. مخصوصا تخم مرغها از اهمیت خاصی برخوردارند. انارها را دانه کنید و خیلی دقیق سفیدیهای پرههای آنها را از دانهها جدا کنید. آرد را هم با بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه مرتبه آنها را الک کرده و کنار بگذارید.
حالا وارد مرحله تهیه اصلی کیک بشوید. نیاز به همزن برقی و زمان گذاشتن برای هم زدن ندارید. انارهای دانه شده، روغن، شکر، تخم مرغها و آب انار را داخل مخلوط کن بریزید و همه را خوب با هم ترکیب کنید. مایع به دست آمده را از صافی رد کنید تا دانههای انار از آن جدا شود. به مایعی که از صافی عبور کرده و یک دست شده است وانیل و خیلی کم رنگ خوراکی اضافه کنید. برای اینکه کیک انار است و انار هم قرمز رنگ است این کار را انجام میدهیم پس لازم نیست رنگ زیادی استفاده کنید.
آرد را که با بیکینگ پودر الک کرده بودید در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا بافتی یک دست داشته باشید.
قالب کیک را چرب کنید یا اینکه داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. مواد کیک را توی قالب بریزید و در فر قرار بدهید. یادتان نرفته است که فر را از قبل گرم کنید؟ ۱۵ دقیقه برای گرم شدن فر کافی است تا یک کیک فوق العاده منسجم با بافتی اسفنجی داشته باشید.
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار بدهید و برای ۴۵ دقیقه کیک را بپزید. در انتها با یک سیخ چوبی وسط کیک را امتحان کنید اگر از مواد کیک به سیخ نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
قالب را از فر خارج کرده و اجازه بدهید خوب خنک بشود. لبههای کیک را با چاقو به آرامی از قالب رها کنید و کیک را برگردانید. اگر دوست دارید کیک شما تزیین خامهای داشته باشد خامه قنادی را با همزن برقی کمی فرم بدهید و روی کیک شکوفه بزنید. اگر هم میخواهید کیکی سادهتر داشته باشید کمی پودر قند روی کیک با الک بپاشید و با مقداری دانهی انار و خلال پسته آن را تزیین کنید. یک کیک خوشرنگ و خوشبو و خوش طعم انتظار شما را میکشد. هنرتان را باور کنید!