در این مطلب از باملین میتوانید آموزش تهیه سس سالسا که یک سس تند و اشتها آور است را مطالعه کنید.
تاکو غذای سنتی خیابانی و باستانی مکزیک است که از نان تورتیلای ذرت، گوشت (بوقلمون یا گاو چرخ کرده، میگو یا مرغ)، سبزیجات و سس سالسا تشکیل میشود.
برای تهیه سس سالسا صرفا به پنج دقیقه زمان برای آمادهسازی به علاوه ۲ ساعت قرار دادن آن در یخچال نیاز دارید.
مواد مورد نیاز:
- نصف دسته گشنیز تازه
- ۲ عدد فلفل هالوپینو
- ۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
- ۲ عدد پیازچه
- ۱ حبه سیر خرد شده
- ۱ لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ۵ عدد گوجه فرنگی تازه
روش تهیه:
تمام مواد را در یک مخلوط کن یا غذاساز (یا اگر مهارت خاصی دارید با دست) مخلوط کنید و قوام مورد نظر را انتخاب کنید. سس را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت با تورتیلای بدون نمک سرو کنید.