طرز تهیه سس سالسا برای تاکو مکزیکی در ۵ دقیقه!

در این مطلب از باملین میتوانید آموزش تهیه سس سالسا که یک سس تند و اشتها آور است را مطالعه کنید.

تاکو غذای سنتی خیابانی و باستانی مکزیک است که از نان تورتیلای ذرت، گوشت (بوقلمون یا گاو چرخ کرده، میگو یا مرغ)، سبزیجات و سس سالسا تشکیل می‌شود.

برای تهیه سس سالسا صرفا به پنج دقیقه زمان برای آماده‌سازی به علاوه ۲ ساعت قرار دادن آن در یخچال نیاز دارید.

 

مواد مورد نیاز:

  • نصف دسته گشنیز تازه
  • ۲ عدد فلفل هالوپینو
  • ۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • ۲ عدد پیازچه
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ۱ لیموترش
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۵ عدد گوجه فرنگی تازه

روش تهیه:

تمام مواد را در یک مخلوط کن یا غذاساز (یا اگر مهارت خاصی دارید با دست) مخلوط کنید و قوام مورد نظر را انتخاب کنید. سس را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت با تورتیلای بدون نمک سرو کنید.