در این مطلب از باملین می توانید یک دیپ خوشمزه که شاید در رستوران ها با قیمت بالایی به شما فروخته می شود را یاد بگیرید و خودتان در خانه درست کنید.
دیپ یک غذای اصلی نیست. مانند سسهای دیگر هم به حساب نمیآید اما در کنار فینگرفودها و یا نان، تردیلا، چیپس و میوهها میتواند یک میان وعدهی خوشمزه و فوقالعاده باشد، به شرطی که دیپ شما هم درجه یک تهیه شود!
دستورهای مختلفی برای انواع دیپ وجود دارد. ولی دیپ سبز که دستور آن مقابل شما قرار دارد طعم و عطر فوقالعادهای دارد و از مواد عجیب و غریبی هم در آن استفاده نشده است.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
شوید خشک | یک قاشق غذاخوری |
ریحان خشک | یک قاشق غذاخوری |
گشنیز خشک | یک قاشق غذاخوری |
لیموترش | نصف یک عدد |
سرکه سیب | ½ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
پنیر ماسکار پونه | ۵۰ گرم |
پنیر فتای سفید | ۵۰ گرم |
گردو | ½ پیمانه |
ارده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
یخ | ۲ عدد |
آب سرد | ۱/۳ پیمانه |
دانه انار | به دلخواه برای تزیین |
گردو | برای تزیین به میزان دلخواه |
طرز تهیه:
شوید خشک، گشنیز خشک و ریحان خشک را با روغن زیتون مخلوط کنید. آب لیموترش را در آن بچکانید و سرکه سیب را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه بدهید چند دقیقه بماند.
پنیر ماسکارپونه، پنیر فتای سفید، گردو، ارده و ۲ عدد یخ و آب سرد را با هم داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. حالا ا مواد سبز را که با روغن مخلوط کردید و مزهدار شد داخل مخلوط کن بریزید و یک ترکیب دیگر هم انجام بدهید. دیپ سبز شما حاضر است و عطر آن حتما دلتان را برده است!
دیپ را در ظرف مخصوص سرو بریزید و آن را به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. حتی میتوانید روی آن کمی روغن زیتون بریزید و با دانههای انار و گردو به زیبایی بیشترش کمک کنید.