فرق جو و جو دوسر را اکثر خانوم های خانه دار می دانند اما مه خواص هر کدام است که آشنایی با خواص جو پرک و جو دوسر خیلی رای تان ضروری است. در این مقاله از سایت باملین جدا از اینکه فرق جو و جو دوسر را به شما گفتیم در مورد خواص هر کدام هم صحبت می کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
فرق جو پرک و جو دوسر
جو پرک رنگ روشنتری دارد، کمی تپلتر و دانههایش سفتتر از جو دوسر است. حتما باید به صورت پخته مصرف شود و هرگز خام آن را نخورید. در سوپ و آش خیلی مورد استفاده قرار میگیرد. به نسبت جو دوسر زمان بیشتری برای پخت لازم دارد. عطر و طعم خاصی هم ندارد و لعابش هم کمتر است.
به ازای هر ۱۰۰ گرم جو پرک شما ۳۵۴ کالری، ۱۲/۵ گرم پروتئین و ۱۷/۳ گرم فیبر دریافت خواهید کرد.
جو دوسر را با برندهای مختلف و حتی به صورت فلهای هم دیدهاید. از جو پرک قد بلندتر و باریکتری دارد. رنگش کمی تیرهتر است و بافت نرمتری دارد. جو دوسر را هم میتوانید به صورت خام مصرف کنید و هم به صورت پخته قابل استفاده است. لعاب بیشتری دارد و تمام کسانی که ورزشکار هستند یا تناسب اندام برایشان مهم است از جو دوسر زیاد استفاده میکنند. به صورت اوت میل پخته یا یخچالی، کوکی، کیک رژیمی خیلی استفاده دارد.
به ازای هر ۱۰۰ گرم جو دوسر پرک شما ۳۸۹ کالری، ۱۶/۹ گرم پروتئین و ۱۰/۶ گرم فیبر دریافت خواهید کرد.
از ویژگیهای انفرادی هر کدام که بگذریم هر دو منبعی غنی از فیبر، پروتئین و ویتامینها هستند. آنتی اکسیدان دارند و برای حفظ سلامتی بدن خیلی کاربرد دارند. اگر دیابت دارید استفاده از آن برایتان مفید است. در درمان یبوست هم کمک شما خواهد بود.