ماهی مخصوص شب عید ۱۴۰۳ رو با این روش متفاوت تر از سال های قبل درست کن!

سبزی پلو با ماهی غذای مردم ایران برای شب عید سال نو است که سالهاست این غذا را برای شب سال تحویل طبخ می کنند. اما شاید شما هم تجربه خوبی از پخت این غذا و مزه آن نداشته باشید که این موضوع به عدم تجربه و دانش شما از دستور پخت سبزی پلو با ماهی شب عید است. در این مطلب از باملین قصد داریم به شما بگوییم که چطور باید ماهی مخصوص شب عید سال ۱۴۰۳ را مزه دار کنید و در نهایت به بهترین روش بپزید و نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای پخت ماهی مخصوص شب عید ۱۴۰۳

  • یک تکه ماهی (معمولاً سالمون یا تن ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد)
  • یک عدد پیاز متوسط
  • دو یا سه حبه سیر
  • یک عدد لیمو
  • زعفران
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن زیتون
  • آبلیمو

 

 

طرز تهیه ماهی مخصوص شب عید ۱۴۰۳

ماهی را با دقت بشویید و خشک کنید. سپس آن را در یک بشقاب بزرگ بریزید.

پیاز را خرد کنید و سیر را هم ریز کرده و به ماهی اضافه کنید.

لیمو را به دو نیمه برش داده و آب لیمو را به ماهی اضافه کنید. این کار به ماهی طعم خوبی می‌دهد.

زعفران را در یک قاشق کوچک با چند قطره آب گرم حل کرده و به ماهی بیفزایید. این کار به ماهی رنگی و عطری تر می‌دهد.

نمک و فلفل به میزان لازم به ماهی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

ماهی را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بماند تا به مواد خوبی نفوذ کند و طعم بگیرد.

پیش از پخت، روغن زیتون را در یک ماهی‌پز یا ماهی‌گیر گرم کنید.

ماهی را در ماهی‌پز یا ماهی‌گیر قرار دهید و به مدت حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید. زمان پخت ممکن است به اندازه و ضخامت تکه ماهی بستگی داشته باشد، بنابراین دقت کنید تا ماهی خوب پخته شود.

ماهی را از ماهی‌پز یا ماهی‌گیر بیرون بیاورید و به همراه سبزیجات تزئینی و نون سرو کنید.

ماهی شب عید آماده است! اکنون می‌توانید این غذا را با دوستان و خانواده‌تان به اشتراک بگذارید.

این آموزش یک نمونه است و می‌توانید به تناسب سلیقه خود تغییراتی در طرز تهیه ماهی اعمال کنید. برخی افراد ممکن است علاوه بر این مواد، ادویه‌های دیگری مثل زیره سبز یا رزماری هم به ماهی اضافه کنند.

به هر حال، این آموزش به شما کمک می‌کند تا یک وعده ماهی شب عید خوشمزه و خاص تهیه کنید. شما می‌توانید این ماهی را با مخلفاتی مانند سالاد، برنج سفید یا ماکارونی تزئین کنید.