آریاگستران نوآور سپنتا(ارک) به عنوان یک شرکت نوآور و برتر در زمینه تولید مواد اولیه فرآوردههای گوشتی و لبنی است. این شرکت با تمرکز بر کیفیت و نوآوری و توجه بر نیازهای بازار، به عنوان یک تولید کننده نمونه و برجسته در بین خریداران مواد اولیه در صنعت غذایی شناخته میشود.
آریا گستران نوآور سپنتا تولیدکننده مواد اولیه رستورانها و فست فودها دارای محصولات متنوعی از جمله پایدارکنندهها، طعمدهندهها (تک طعم، طعم ترکیبی)، پودرها و آردهای سوخاری و انواع دیگری از مواد اولیه فرآوردههای لبنی و گوشتی است، که در کنار توجه به کیفیت، جلب رضایت مصرفکنندگان نیز در جایگاه ویژهای برای این شرکت قرار دارد.
این شرکت با تکیه بر تکنولوژیهای روز دنیا، به همراه تیم متخصص خود و استفاده از استانداردهای بینالمللی در فرآوری مواد، توانسته است محصولاتی کاملا متفاوت و با کیفیت بالا برای مصرف کنندگان خود تولید کند و جایگاه خود را در بازار و در بین رقبا به خوبی تثبیت کرده و به تولید مواد اولیه با استانداردهای بالا و مطابق با نیازهای صنعت غذایی بپردازد. این شرکت به عنوان یک شریک قابل اعتماد و معتبر برای کارخانجات، رستورانها و فستفودها در بازار شناخته میشود و با ارائه محصولات با کیفیت و متنوع خود، به پیشرفت و توسعه صنعت غذایی کمک شایانی کند.
مواد اولیه فرآوردههای گوشتی ارک
استفاده از مواد اولیه با کیفیت به حفظ ظاهر، طعم، و بافت گوشت کمک کرده و تاثیر زیادی بر تجربه مصرفکننده میگذارد. در این راستا، مهمترین مواد اولیه ارک را به شما معرفی خواهیم کرد که عبارتند از:
طعم دهندهها:
استفاده از طعم دهندهها در محصولات گوشتی، علاوه بر افزودن طعم خوشایند، که باعث ایجاد یک تجربه حسی خوب برای مصرفکننده میشود، میتواند یک جایگزین مناسب برای ادویههای طبیعی نیز باشد که در کنار داشتن خواص ادویههای طبیعی، مانع از تغییر رنگ محصولات تولید شده نیز میشوند.
این مواد با افزودن طعم مورد نظر شما به محصولات گوشتی، در کنار ایجاد تنوع در طعم و حس مصرفکننده از تغییرات در ظاهر و رنگ آن جلوگیری میکنند. که همین موضوع باعث افزایش رضایت مشتریان از محصولات میشود. با استفاده از انواع طعم دهندهها، تولیدکنندگان میتوانند به سلیقهها و نیازهای متنوع بازار پاسخ دهند و محصولاتی با طعمی منحصر به فرد و جذابی به مصرفکنندگان خود ارائه دهند.
از جمله بهترین و پرکاربردترین طعم دهندههای تولید شده توسط برند ارک، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تک طعمها شامل:
طعم گوشت، مرغ، زعفران، فلفل سیاه، آویشن، رزماری، گشنیز، هل، سیر، جوز، زیره، زنجبیل و …
طعمهای ترکیبی:
طعم ناگت، همبرگر، فرانکفورتر، سالامی، پپرونی، فلافل، کوکتل، کباب لقمه و …
پایدار کنندهها:
پایدارکنندهها برای افزایش ماندگاری و حفظ تازگی محصولات گوشتی مورد استفاده قرار میگیرند. این محصول از تغییراتی که به دلیل اکسیداسیون و فرآیندهای میکروبی به وجود میآیند، جلوگیری کرده و سبب افزایش عمر مفید محصولات گوشتی میشود. در صورت عدم استفاده از این پایدار کنندهها، تغییرات غیرمطلوبی در طعم، بو، و رنگ آنها ایجاد میشود. به همین دلیل استفاده از پایدارکنندهها دارای اهمیت ویژهای است.
از جمله این پایدار کنندهها میتوان به استابلایزر عمل آوری تامبلری، استابلایزر فاقد فسفات، پایدار کننده همبرگر و … اشاره کرد.
لازم به ذکر است یکی از محصولات خاص و پر فروش برند ارک مواد عمل آوری گوشت و مرغ فاقد فسفات است .
استفاده از مواد فرآوری گوشت و مرغ بدون فسفات با هدف افزایش کیفیت، تردکردن و جذب آب در گوشت صورت میگیرد. این محصول با دقت بسیار بالا و با استفاده از فرمولاسیون مناسب و خاص، قابلیت بهبود خصوصیات سنتی و ارتقاء کیفیت پروتئینها را داراست.
همچنین محصول پودر پرمیکس پروتئین که حاوی ۸۰ درصد پروتئین میباشد یک بهبود دهندهی بافت و جذب روغن در محصولات غذایی است. پودر پرمیکس، باعث افزایش ۳ برابری جذب آب و روغن در محصولات میشود. بدین ترتیب امکان بهبود ویژگیهای حسی، ساختاری و تغذیهای محصولات به شدت افزایش مییابد. پودرپرمیکس پروتئین با ترکیب بهینه از پروتئین، بهعنوان یک افزودنی موثر، در صنایع غذایی مختلف مانند فرآوردههای گوشتی، نان و محصولات پروتئینی به کار میرود.
پودر و آرد سوخاری:
پودر سوخاری ارک با بهرهگیری از دستگاههای کاملاً اتوماتیک و بدون نیاز به دخالت دست، در انواع مختلف سایزها و رنگها، با توجه به سلیقه مشتریان تولید میشود. این شرکت از تمامی تولیدکنندگان پودر سوخاری در ایران کاملا متمایز است، زیرا توانسته است تولیدات خود را در دو نوع متفاوت ارائه دهد که هر کدام با تکنولوژی و ویژگیهای منحصر به فردی است. اولین نوع پودر سوخاری که از سالهای گذشته تولید و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته است، به روش گرانول تهیه میشود و ویژگیهای ژئولوژیکی خاصی دارد. نوع دیگر پودر سوخاری که تحت عنوان پودرهای سوخاری پولکی شکل (پانکو یا فیلیک سوخاری) در بازار شناخته میشود، دارای قطعات شاخکی است.
اضافه کردن پودر و آرد سوخاری به مخلوط گوشتی، بافت محصول را بهبود بخشیده و ماندگاری آن را افزایش میدهد. این مخصولات میتوانند تراکم و ساختار متناسب در محصولات گوشتی را فراهم کنند. همچنین، استفاده از پودر و آرد سوخاری، بهعنوان مثال فلیک و پانکو، میتواند به سوخاریها ظاهری زیبا و طعمی ترد و دلپذیر ببخشند. این پودرها(پودر سوخاری رنگی) در رنگهای سفید، زرد، نارنجی و قرمز( اسپایسی) موجود هستند.
پودر سوخاری رنگی از کجا بخرم؟ برای خرید پودر سوخاری عمده میتوانید به وب سایت فروشگاهی ارکفود مراجعه کنید
افزودنیها:
انواع افزودنیها نظیر امولیسیفایرها، استابلایزرها و رنگدهندهها به عنوان دسته دیگری از مواد اولیه مهم در فرآوردههای گوشتی مورد استفاده قرار میگیرند.
سایر افزودنیهای پر کاربرد شامل کاراگینان، گوارگام، فیبر سویا، فسفات کاتری و تامبلری، گلتون، گوارگام، اسید آسکوربیک، زانتان و … هستند.
با انتخاب و استفاده دقیق و درست از این مواد اولیه، تولیدکنندگان میتوانند محصولات گوشتی با کیفیت و ارزش افزوده بالا تولید کرده و توانایی رقابت در بازار را تقویت کنند.
مواد اولیه فرآوردههای لبنی ارک
استفاده از مواد اولیه با کیفیت در تولید فرآوردههای لبنی بسیار حائز اهمیت است، دلیل آن هم تاثیر زیادی است که بر کیفیت و ویژگیهای محصولات نهایی میگذارند. از بین مواد اولیه مصرفی، پایدارکنندهها یکی از اجزای مهم و کلیدی شناخته میشوند که در تولید محصولات لبنی باکیفیت و متنوع موثر هستند.
پایدارکننده پنیر پیتزا یکی از محصولات مهم و کاربردی است که نقش بسزایی در تهیه یک پیتزای حرفهای و باب سلیقه مشتری دارد. استابلایزر پنیر پیتزا در فرآیند تولید پیتزا، روند تولید را آسان کرده و توزیع چربی در محصولات پنیری را بهبود میبخشد. همچنین موجب افزایش کیفیت و طعم شده و ذوب پنیر به گونهای است که ساختار آن حفظ شود و از قهوهای شدن و سوختن پنیر در هنگام پخت جلوگیری میکند. اگر به دنبال پخت یک پیتزای کشدار هستید حتما هنگام انتخاب استابلایزر پنیر پیتزا دقت کنید زیرا تاثیر زیادی در کشش پنیر شما دارد. استفاده از استابلایزر پنیر پیتزا ارک میتواند تجربه لذتبخشی را برای مشتریان شما رقم بزند.
وظیفه سایر پایدارکنندههای لبنی ارک نیز حفظ تازگی و ظاهر محصولات است. پنیرهای خامهای، پروسس، لبنه، سفید ویلس، و لاکتیکی با استفاده از پایدارکنندههای مخصوص به خود تهیه میشوند. این پایدارکنندهها باعث ماندگاری و خفظ بافت محصول شده و بر روی طعم آن نیز تاثیر گذارند.
پایدارکنندههای خامه صبحانه و خامه قنادی که در تهیه محصولات دسری و قنادی استفاده میشوند، از اهمیت زیادی برخوردارند. این پایدار کنندهها بافت خامه را یکنواخت کرده و از گلوله شدن آن جلوگیری میکنند و سبب افزایش طعم خوشمزه خامهها در دسرها میشوند.
در تولید دوغ، شیر طعمدار (شیر کاکائو)، کشک، ماست قالبی و ماست همزده نیز از پایدارکنندههای لبنی خاصی استفاده میشود. این مواد به تراکم، بافت مناسب، و ماندگاری محصولات کمک کرده و سبب افزایش کیفیت نهایی محصولات تولیدی میشوند.
استفاده از مواد اولیه با کیفیت در تولید فرآوردههای لبنی سبب جلب رضایت مصرفکنندگان و در نتیجه افزایش فروش و رسیدن به جایگاه بالایی در بازار رقابت میشود. مصرفکنندگان به دنبال محصولات با کیفیت و خوش طعم هستند و انتخاب صحیح مواد اولیه مشتری را به خواستهی خود میرساند و باعث افزایش وفاداری مصرفکنندگان فعلی و بدست آوردن مشتریهای جدید شده و به افزایش سهم بازار و جلب توجه رقبا نیز کمک شایانی میکند.
آریاگستران نوآور سپنتا در کنار رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت، تما تلاش خود را برای ارائه بهترین محصولات در دستههای مختلف گوشتی و لبنی انجام داده است.
این شرکت از ابتدای فعالیت خود تاکنون، تمام تمرکز خود را بر روی پیشرفت و ارائه راهکارهای نوآورانه برای صنعت تولید مواد اولیه گوشتی و لبنی گذاشته است.
شعار شرکت: کنار شما تا پایان یک تولید با کیفیت