سازمان جهانی بهداشت کاهش قندهای آزاد را به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه توصیه میکند، اما بین قندهای طبیعی موجود در عسل، شربتها و آب میوهها و قندهای تولید شده از منابع دیگر تفاوتی قائل نمیشود.
به گزارش العربیه فارسی، یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف آب پرتقال طبیعی قبل از هر وعده غذایی در مقایسه با نوشیدنی های شیرین شده با طعم پرتقال، مصرف غذا در آن وعده غذایی را کاهش می دهد و منجر به کاهش قند خون می شود.
این مطالعه شامل اندازه گیری تصادفی و مکرر قند خون در ۳۶ مرد و زن بالغ با شاخص توده بدنی طبیعی بود که دو ساعت بعد از صبحانه غلات یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نوشیدنی های شیرین شده با شکر پرتقال و آب مصرف کردند. صبحانه.مصرف شده
در مقایسه با نوشیدنی پرتقال، قند خون افراد پس از نوشیدن آب پرتقال طبیعی به مدت ۱۵، ۳۰ و ۴۵ دقیقه کمتر بود، اما پس از ۶۰ دقیقه نه. افرادی که آب پرتقال ساده مینوشیدند نسبت به افرادی که آب پرتقال و آب مینوشیدند، غلظت قند خون کمتری داشتند.
مصرف آب پرتقال طبیعی می تواند کالری کل بدن را در طول روز کاهش دهد و به پایین نگه داشتن سطح قند خون کمک کند. آب پرتقال حاوی فلاونوئیدهایی مانند هسپریدین است که می تواند با کند کردن انتقال گلوکز بر روند جذب قند خون تأثیر بگذارد و در نتیجه باعث تاخیر در پاسخ گلیسمی شود.
سازمان جهانی بهداشت کاهش قندهای آزاد را به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه توصیه میکند، اما بین قندهای طبیعی موجود در عسل، شربتها و آب میوهها و قندهای تولید شده از منابع دیگر تفاوتی قائل نمیشود.
به گفته محققان، دانستن جزئیات این مورد مستلزم مطالعه عمیق تری در مورد منابع مختلف قند و تاثیر آنها بر سلامت کلی انسان است. با این حال، اکنون ثابت شده است که آب پرتقال طبیعی به دلیل ساختار و فلاونوئیدهای موجود در آن به شما کمک می کند کالری کمتری مصرف کنید و قند خون خود را پایین نگه دارید.