در مطالعات اخیر، چندین توضیح ممکن برای اینکه چرا چربی شیر آنطور که قبلا تصور می شد مضر نیست و حتی ممکن است سالم تر باشد، وجود دارد.
به گزارش ایسنا، دکتر رونالد کراوز، استاد دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، می گوید در میان انواع مختلف چربی های اشباع شده در غذاها، به نظر می رسد چربی حاصل از لبنیات برای بدن مفید است، از جمله انواعی که با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری عروق کرونر مرتبط هستند
چربی شیر همچنین ساختاری دارد که به محدود کردن کلسترول در دستگاه گوارش کمک می کند و احتمالاً سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد.
کارشناسان می گویند اکنون مشخص شده است که مزایای برخی از انواع لبنیات ممکن است بیشتر باشد. به عنوان مثال، ماست و پنیر سالمتر هستند، شاید به این دلیل که هر دو غذاهای تخمیر شده هستند که باکتریهای مفید روده را تغذیه میکنند.
در عین حال، پنیرهای سفتتر باعث میشوند چربی کندتر به جریان خون جذب شود که به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید.
چقدر لبنیات مصرف کنیم؟
به گزارش ایندیپندنت، بهتر است روزانه سه وعده لبنیات در یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود. یک یا دو وعده شیر کامل، ماست یا پنیر خوب است، اما بیشتر از این مقدار کالری دریافتی شما را افزایش می دهد.
برخی از متخصصان تغذیه خوردن لبنیات کامل یا پرچرب ساده را توصیه می کنند زیرا وقتی چربی طبیعی لبنیات حذف می شود، برخی از ویتامین ها مانند E و D از بین می روند.
البته توصیه می شود به جای روغن های لبنی و خامه از روغن های گیاهی مانند زیتون و سویا استفاده کنید که کلسترول را بالا می برند.