چهار عادت غذایی برای به تعویق انداختن پیری

با ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی و سبک زندگی، می توانید سرعت پیری را کاهش دهید و سلامت کلی را بهبود بخشید.

به گزارش باملین، برخی عادات غذایی وجود دارد که با استفاده از آنها می توان خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش داد و روند پیری را کاهش داد:

۱) دریافت فیبر کافی

دریافت فیبر کافی در سنین بالا می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲، فشار خون بالا و حتی سرطان کمک کند. دوری از این بیماری ها باعث جوان ماندن اندام های داخلی و جلوگیری از پیری زودرس می شود. برای دریافت فیبر کافی، غلات کامل، عدس، سبزیجات و میوه های بیشتری را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

۲) مصرف پروتئین بالا

به دلیل کاهش بالقوه توده عضلانی با افزایش سن، نیاز به پروتئین افزایش می یابد. برای دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی خود، از منابع پروتئین بدون چربی مانند مرغ، تخم مرغ، آجیل و ماست یونانی استفاده کنید.

۳) دریافت چربی های سالم

مصرف مکمل های امگا ۳ به کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در میانسالی و سالمندی کمک می کند. علاوه بر این، اسیدهای چرب موجود در ماهی، آجیل و برخی روغن های گیاهی نقش موثری در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر و خطر ابتلا به فشار خون بالا دارند.

۴) رژیم گیاهخواری

طبق تحقیقات، پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی در طول زندگی، روند پیری را کند می کند. افزایش طول عمر، کاهش التهاب، کاهش وزن، تثبیت فشار خون و کند کردن پیری پوست از دیگر مزایای رژیم های گیاهی است.