کتلت یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که معمولا اکثر مردم طعم آن را دوست دارند. این غذای پروتئین دار و مقوی که از غذاهای خوشمزه محسوب می شود که با نان میل می شود، به شکل های مختلفی پخته می شود. احتمالا برای شما هم پیش آمده که از رستوران ها و کترینگ های خانگی کتلت بخرید و طعم آن متفاوت و لذیذ تر از کتلت های خانگی خودتان باشد. در این مطلب از باملین قصد داریم طرز تهیه کتلت رستورانی را آموزش دهیم تا بهترین کتلت را بپزید و میل کنید.
طرز تهیه کتلت رستورانی
۱. آماده کردن مواد اولیه
اولین مرحله از طرز تهیه کتلت رستورانی درست مثل طرز تهیه کتلت تهرانی این است که مواد کتلت را آماده کنید. برای این کار سیب زمینیهای خام و پخته و پیاز را پوست بگیرید و سیب زمینی پخته را با رنده درشت و سیبزمینی خام و پیاز را با رنده ریز یا غذاساز رنده کنید. در نهایت آب اضافه سیب زمینی خام را کامل با دست بگیرید.
۲. مخلوط کردن مواد و تهیه مایه کتلت
۳. سرخ کردن کتلتها
نکات تکمیلی برای تهیه کتلت به سبک رستورانی
تهیه و پخت کتلت به سبک رستورانی و ساندویچی تفاوت چندانی با سبک پخت کتلت در منزل ندارد فقط عدهای از رستورانها همانطور که دیدید از ترکیب سیب زمینی خام و پخته برای تهیه کتلت تهیه میکنند. اما نکات کلی تهیه کتلت و فوتوفنهای آن همچنان مهم است که در ادامه بررسی میکنیم. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته و گوشت و طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام را مرور کرده بودیم اگر دوست دارید میتوانید به آنها هم نگاهی بیندازید.
نکاتی برای تهیه کتلت پفکی
برای تهیه کتلت پفکی بهتر است از سیب زمینی خام بیشتری استفاده کنید. سیب زمینی خام در کتلت به پفدار شدن کتلت کم خوبی میکند. طرز تهیه کتلت پفکی با جزییات را در کتاب کاله بخوانید.
نکاتی برای وا نرفتن کتلت
یکی از راههای جلوگیری از وا رفتن کتلتها در حین سرخ شدن این است که مایه کتلت را در روغن بسیار داغ نریزید. روغنی که میخواهید کتلتها را در آن سرخ کنید نباید خیلی داغ باشد. همچنین حواستان باشد که بلافاصله بعد از گذاشتن کتلت در روغن آن را تکان ندهید چون ممکن است باعث از هم پاشیدن ساختار آن شوید.
کتلت به سبک شهرهای مختلف
کتلت هم مثل اکثر غذاها، در شهرهای مختلف با تفاوت پخته میشود. مثلا طرز تهیه کتلت تهرانی با طرز تهیه کتلت تبریزی متفاوت است.