کدام خوراکی‌ها طول عمر را افزایش می‌دهند؟

سبک زندگی نامناسب، تغذیه نامناسب، کم تحرکی و استرس های روزانه از امید به زندگی ما می کاهد و زمینه را برای ابتلا به بیماری های حاد و غیرعادی فراهم می کند. یکی از راه های پیشگیری از بیماری هایی که سلامت عمومی بدن را تهدید می کند، تغذیه مناسب است.

به گزارش باملین، گذراندن بیشتر اوقات جلوی صفحه تلویزیون یا صفحه نمایش کامپیوتر و موبایل بدون هیچ گونه حرکت فیزیکی، حذف وعده های غذایی به دلیل فشار کاری و البته توسل به غذاهای ناسالم پس از ساعت ها گرسنگی و لذت بردن از پرخوری در مثل اینکه آخرین روزی است که غذا می خوریم، این یکی از عواملی است که خطر سلامتی را افزایش می دهد و باعث بیماری های غیرعادی می شود. پدربزرگ و مادربزرگ ما ممکن است چیزی در مورد بیماری های غیر معمول عصر مدرن نشنیده باشند. با این حال، شاید برایتان جالب باشد که بدانید تنها با ایجاد چند تغییر در سبک زندگی، می توانید دهه ها به زندگی خود اضافه کنید. غذاهای زیر را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید و خودتان شاهد تغییر باشید.

شکل

پتاسیم، ویتامین های A، C و K تا روی، آهن و منگنز. محتوای پتاسیم موجود در انجیر فواید زیادی دارد: به حفظ فشار خون کمک می کند و هضم مناسب را تضمین می کند. همچنین حاوی فیبر غذایی است که معده را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد و از گرسنگی ناسالم جلوگیری می کند. وجود اسیدهای چرب مانند امگا ۶، امگا ۳ و فنل در این میوه خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می دهد و در عین حال حرکات روده سالم را تضمین می کند.

کلم

کلم پیچ می تواند جایگزین خوبی برای سیب زمینی سرخ کرده باشد. کلم یکی از اعضای خانواده کلم است که در ایران نیز رایج است حتی در شیراز هم غذایی داریم که به طور سنتی با این نوع کلم درست می شود به نام کلم پلو. کلم پیچ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها، کلسیم، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. استفاده از کلم پیچ یک درمان مکمل عالی برای انواع بیماری های قلبی و حتی بیماری های کشنده ای مانند سرطان است و می توان آن را به روش های مختلف مصرف کرد، چه به صورت سالاد، چه به صورت سوپ و یا حتی خام. این سبزی همچنین یکی از بهترین منابع ویتامین K است و به پیشگیری از پوکی استخوان که در خانم ها شایع تر است کمک می کند.

یک سیب

سیب که معمولا در سبدهای میوه روی میزهای غذاخوری اکثر خانواده ها یافت می شود، یک پیش غذای عالی محسوب می شود که می تواند به سرعت ولع درونی شما را برطرف کند. این میوه سرشار از فیبر و آب است و به طور قابل توجهی به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. فیبر محلول یا پکتین و اسید مالیک موجود در سیب هضم غذا را آسان کرده و از یبوست جلوگیری می کند. علاوه بر این، وجود پلی فنول ها در سیب دیابت را درمان می کند و از آسیب بافتی به سلول های بتا در پانکراس جلوگیری می کند. سلول های بتا در بدن انسان اغلب به دلیل دیابت آسیب می بینند و هیچ درمانی بهتر از مصرف منظم سیب برای مقابله با این مشکل وجود ندارد.

سیر

سیر دارای ترکیباتی است که خواص دارویی دارند. ترکیبات فعال موجود در سیر می تواند فشار خون و سطح کلسترول و حتی علائم فیزیکی درد و سرما را کاهش دهد. بهترین راه برای مصرف سیر، خوردن دو حبه خام در روز با معده خالی است.

چای سبز

چای سبز یکی از سالم ترین نوشیدنی ها، سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که در صورت مصرف منظم فواید زیادی برای بدن به همراه دارد. این نوشیدنی که به عنوان مکمل چربی سوز نیز شناخته می شود، به کاهش چربی بدن و افزایش متابولیسم کمک می کند. خوردن یک یا دو لیوان از این نوشیدنی شگفت انگیز با داشتن اثر محافظتی در برابر رشد سلول های سرطانی به مبارزه با سرطان کمک می کند. وجود آنتی اکسیدان های قوی این امکان را می دهد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. ترکیب مفید دیگری در چای سبز به نام کاتچین وجود دارد که آن را به یک ماده غذایی موثر در درمان بیماری های مغز تبدیل می کند. این نوشیدنی تاثیر مثبتی بر نورون ها دارد، عملکرد مغز را بهبود می بخشد و از آن در برابر آلزایمر محافظت می کند.