کیک خونگی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می تواند به عنوان عصرانه در کنار چای سرو شود و اوقات لذت بخشی را برای خانواده فراهم کند. اما اکثر کیک هایی که تا به امروز در بسترهای مختلف آموزش داده شده اند به همزن برقی نیاز داشته اند. در این مطلب از باملین قصد داریم آموزش پخت کیکی را بدهیم که نیازی به همزن برقی ندارد.
اگر همین لحظه از جا بلند شوید و وسایل درست کردن این کیک را آماده کنید کمتر از یک ساعت دیگر، یکی از خوش طعمترین و منسجمترین کیکهای خانگی را خواهید داشت! کمتر از یک ساعت! احسنت بر شما! از جا برخیزید که وقت درنگ نیست! وقت چای خوردن با کیک خانگی است!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
آرد | ۲/۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | یک پیمانه |
شکر | ۱ و ¼ پیمانه |
روغن | ¼ پیمانه |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
اگر همزن برقی هم ندارید مشکلی نیست! این کیک بدون همزن برقی زیر یک ساعت حاضر میشود!
تخم مرغها را به همراه وانیل با همزن دستی خوب بزنید تا از حالت لختگی دربیایند. شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید. تا زمانی که حالت کشدار و کرم رنگ پیدا کنند. کمتر از ۱۰ دقیقه این اتفاق خواهد افتاد.
وقتی کرم کشدار به وجود آمد روغن را داخل ظرف بریزید و باز هم بزنید. در حد مخلوط شدن کافیست. شیر را هم اضافه کرده و ترکیب کردن را ادامه بدهید. به بخش آخر رسیدید. آرد را با بیکینگ پودر داخل الک بریزید و طی دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید. و با همزن دستی آرام هم بزنید.
در اینجای کار از لیسک یا قاشق هم میتوانید استفاده کنید. وقتی مواد شما کاملا یکدست شد قالب مدنظرتان را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. حتما یکی دو بار قالب کیک را روی میز بکوبید (به آرامی!) تا حبابها و فضاهای خالی مواد کیک پر شود.
در فر را باز کنید و قالب را داخل آن بگذارید و ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه آن را بپزید. راستی، یادتان نرفته که از ۱۰ دقیقه قبل فر را گرم کنید؟! این مساله از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر میخواهید یک کیک با کیفیت و منسجم و همه چیز تمام داشته باشید حتما این کار را انجام بدهید.
ضمن اینکه اندازهها را هم دقیق رعایت کنید. در پختن کیک مهارت نیست که حرف اول را میزند بلکه دقت است! پس مطمئن باشید با درنظر گرفتن تمام نکات مهم یک کیک فوق العاده خواهید داشت.