به گزارش باملین به نقل از گجت نیوز، امروز می خواهیم به بررسی میان رده جذاب شیائومی پوکو ایکس ۶ پرو بپردازیم. دوربین، صفحه نمایش و عملکرد Poco X6 Pro چگونه است؟ آیا پوکو X6 پرو ارزش خرید دارد؟
وقتی صحبت از تلفن های پوکو می شود، مصرف کنندگان اغلب به محصولات ارزان و مقرون به صرفه فکر می کنند. البته تاکنون شاهد عرضه گوشی های قدرتمند با برند پوکو بوده ایم. در ادامه می خواهیم پوکو X6 پرو را بررسی کنیم که به وضوح جذاب ترین عضو خانواده پوکو امسال است. شیائومی در این گوشی از پردازنده قدرتمند مدیاتک استفاده کرده است که در مرز میان رده و پرچمدار قرار دارد.
ما همچنین شاهد استفاده از یک صفحه نمایش اولد با کیفیت هستیم که می تواند حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت را به شما بدهد. یکی دیگر از جذابیت های این گوشی رابط کاربری HyperOS است که شیائومی ادعا می کند سریعتر و کارآمدتر از MIUI است. با این حال، از سوی دیگر کیفیت دوربین هرگز برگ برنده گوشی های پوکو نبوده است. آیا بررسی Poco X6 Pro چیز دیگری را نشان می دهد؟
هر آنچه که باید قبل از خرید Poco X6 Pro بدانید
ظاهر شیائومی در طول توسعه Poco X6 Pro بر عملکرد پردازشی گوشی تمرکز کرده است. این شرکت چینی مدعی است که پوکو ایکس ۶ پرو از پایداری بالایی برخوردار است و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری آن می تواند انرژی لازم برای استفاده طولانی مدت را تامین کند. همچنین، عضو جدید خانواده پوکو از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند، به این معنی که نیازی نیست برای مدت طولانی از گوشی دور باشید.
پوکو ایکس ۶ پرو با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی در حال حاضر در بازار ایران با قیمت تخمینی ۱۸ میلیون تومان به فروش می رسد.
مشخصات شیائومی پوکو ایکس ۶ پرو
گوشی شیائومی پوکو ایکس ۶ پرو
ابعاد و وزن: ۱۶۰٫۵ x 74.3 x 8.3 میلی متر، ۱۸۶ گرم، بدنه جلویی گوریلا گلس ۵، بدنه پشتی پلاستیکی یا چرم مصنوعی، تاییدیه IP54 برای مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشیدن قطرات آب
صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی AMOLED، نمایشگر ۶۸ میلیارد رنگ، نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت، وضوح ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم ۴۴۶ پیکسل بر اینچ
پردازنده ۴ نانومتری با تراشه MediaTek Dimension 8300 Ultra، هشت هسته ای، GPU Mali G615-MC6
8 گیگابایت رم با ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی، ۱۲ گیگابایت رم با ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی
نرم افزار اندروید ۱۴، HyperOS
دوربین عقب
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7
دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2
دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
دوربین جلو ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، شارژ ۶۷ وات
یک حسگر اثر انگشت دیگر زیر صفحه نمایش
روشن کردن جعبه
بررسی جعبه Xiaomi Poco X6 Pro نشان می دهد که نیازی به خرید شارژر ندارید. زیرا سازنده در کنار کابل USB آداپتور ۶۷ وات قرار داده است. همچنین در کنار خود گوشی یک قاب محافظ سیلیکونی قابل مشاهده است.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت Xiaomi Poco X6 Pro
Poco X6 Pro از یک صفحه تخت با لبه های خمیده استفاده می کند. همچنین حاشیه های اطراف صفحه نمایش باریک و یکنواخت هستند. با این حال، متأسفانه، بررسی پشت گوشی Xiaomi Poco X6 Pro شما را ناامید می کند. طراحی دوربین نسبتاً تکراری است و جذابیت خاصی ندارد. علاوه بر این، بدنه عقب براق بوده و اثر انگشت را به شدت جذب می کند. هنگام استفاده از گوشی نیز باید مراقب باشید که سر نخورد.
در سال های اخیر رنگ زرد به امضای برند پوکو تبدیل شده است. پشت پوکو ایکس ۶ پرو زرد رنگ از چرم مصنوعی ساخته شده و هیچ کدام از مشکلات رنگ مشکی را ندارد. کیفیت ساخت گوشی نیز نشان می دهد که با یک دستگاه پریمیوم سر و کار دارید.
صفحه نمایش
در اولین لحظات بررسی Poco X6 Pro متوجه کیفیت بالای نمایشگر خواهید شد. وضوح ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل به ما امکان می دهد جزئیات زیادی را ببینیم و رنگ ها زنده و تازه هستند. همچنین نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و نرخ نمونه برداری لمسی ۲۱۶۰ هرتز شما را از عملکرد نمایشگر راضی می کند. از دیگر ویژگی های این نمایشگر می توان به پشتیبانی از Dolby Vision اشاره کرد.
روشنایی صفحه نمایش در حالت دستی به ۵۰۰ نیت می رسد و در حالت خودکار می تواند به ۱۱۴۸ نیت برسد. بنابراین می توان گفت روشنایی نمایشگر در حد استاندارد بوده و در محل کار مشکلی نخواهید داشت.
بررسی عمر باتری و سرعت شارژ Xiaomi Redmi Note 13 4G
تقریبا اکثر گوشی های میان رده موجود در بازار از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده می کنند و Poco X6 Pro نیز از این قاعده مستثنی نیست. خبر خوب این است که با وجود قدرت پردازش نسبتاً بالا، باتری گوشی به سرعت خالی نمی شود. شما می توانید تا ۱۰ ساعت و ۱۴ دقیقه وب گردی کنید یا با یک بار شارژ به مدت ۷ ساعت و ۲۳ دقیقه بازی کنید. علاوه بر این، باتری Poco می تواند انرژی مورد نیاز شما را برای ۱۳ ساعت و ۴۹ دقیقه تماشای آفلاین ویدئو در اختیار شما قرار دهد.
از این نظر، گوشی جدید شیائومی عملکردی مشابه گلکسی A54 دارد. با این حال، وقتی نوبت به بررسی سرعت شارژ Poco X6 Pro می رسد، نماینده سامسونگ چیزی برای گفتن ندارد. در ۱۵ دقیقه اول، ۴۷ درصد باتری پوکو پر می شود و شارژ کامل آن ۴۳ دقیقه طول می کشد. در همین حال، برای شارژ کامل گلکسی A54 باید ۱ ساعت و ۳ دقیقه صبر کنید.
بهره وری و قدرت پردازش
Poco X6 Pro اولین گوشی با سیستم عامل HyperOS است. شیائومی ادعا می کند که همه چیز در رابط کاربری جدید سریعتر و بهتر شده است. همچنین گزینه های سفارشی سازی بیشتری وجود دارد. قبلا در مقاله دیگری HyperOS را بررسی کردیم. به همین دلیل، امروز تنها بر روی عملکرد و قدرت پردازشی Poco X6 Pro تمرکز خواهیم کرد.
MediaTek Dimension 8300 Ultra عملکرد پردازشی بسیار خوبی دارد و در بنچمارک ها نشان داده می شود. در واقع بنچمارک ها نشان می دهند که پوکو ایکس ۶ پرو در میان گوشی های میان رده بی رقیب است. در بنچمارک Geekbench، Redmi Note 13 Pro 5G، Motorola Edge 40، Galaxy A54، Honor 90 و Xiaomi 13T حرفی برای گفتن ندارند. فقط Google Pixel 7a می تواند در حالت تک هسته ای کمی به نماینده پوکو نزدیک شود.
در بنچمارک Entoto، Poco X6 Pro فاصله قابل توجه خود را با سایر گوشی های میان رده حفظ کرده است. به طور کلی این گوشی در اجرای بازی ها و برنامه های مختلف مشکلی نخواهد داشت. همچنین، شاهد گرم شدن تلفن در هنگام استفاده زیاد نخواهید بود. شیائومی قول ثبات بالایی را برای پوکو ایکس ۶ پرو داده است که خوشبختانه درست است.
۲۰ دقیقه استفاده بسیار فشرده از تلفن باعث می شود که قدرت پردازشی آن تنها به ۸۰ درصد از حالت اولیه کاهش یابد. در مجموع، از نظر قدرت پردازشی، پوکو جدید یکی از بهترین گوشی های میان رده بازار است.
بررسی دوربین Xiaomi Poco X6 Pro
دوربین اصلی
به طور کلی، تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی Poco X6 Pro از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند. اگرچه جزو بهترین ها نیستند. در واقع ممکن است برخی جزئیات به خوبی ثبت نشوند و یا گاهی رنگ ها کمی از واقعیت دور باشند. محدوده دینامیکی قابل قبول و نوردهی رضایت بخش است. البته گاهی لهجه ها شکسته می شود. اما به یاد داشته باشید، این گوشی با تمرکز بر قدرت نمایشگر عرضه شد، نه دوربین.
دوربین اصلی در نور کم نیز عملکرد خوبی دارد. تصاویر تاریک نیستند و سایه ها به وضوح قابل مشاهده هستند. همچنین جزئیات زیادی را در تصاویر مشاهده می کنیم و نویز به خوبی کنترل می شود.
دوربین فوق عریض
بررسی دوربین فوق عریض Poco X6 Pro شما را کمی ناامید خواهد کرد. جزئیات برای سنسور ۸ مگاپیکسلی قابل قبول است. اما محدوده دینامیکی محدود کار را خراب می کند. همچنین رنگ ها کمی خسته کننده هستند. کیفیت دوربین فوق عریض در نور کم خیلی خوب نیست. اما این هم بد نیست. جزئیات، رنگ و محدوده دینامیکی قابل قبول هستند و در کل تصویر خیلی تاریک نیست. مطمئناً می توانید از عکس های دوربین فوق عریض در نور کم برای رسانه های اجتماعی استفاده کنید.
دوربین سلفی
کیفیت دوربین سلفی Poco X6 Pro متوسط است. جزئیات زیادی در تصویر قابل مشاهده است. اما تصاویر به خوبی نمونه های ۱۶ مگاپیکسلی نیستند.
تعادل رنگ سفید کمی مشکل است. اما خوشبختانه گوشی میان رده پوکو می تواند رنگ و بافت پوست را به خوبی ثبت کند. محدوده دینامیکی نیز رضایت بخش است.
نتیجه
در طول بررسی Poco X6 Pro، متوجه شدیم که عضو جدید خانواده Poco میتواند عملکرد پردازشی عالی را برای شما فراهم کند. همچنین این گوشی از نظر کیفیت صفحه نمایش، عمر باتری و سرعت شارژ نیز دست کمی از رقبای خود ندارد. اضافه شدن HyperOS نیز گزینه های جذاب تری را در رابط کاربری گوشی برای کاربران ایجاد کرد.
دوربین اصلی گوشی نیز می تواند عملکرد خوبی از خود نشان دهد. با این حال، نباید انتظار زیادی از دوربین فوق عریض داشته باشید. یکی دیگر از ایرادات این گوشی گواهی IP54 برای مقاومت در برابر نفوذ آب است. همانطور که بسیاری از تلفن های رقیب موفق به دریافت گواهی IP67 شدند. با وجود این موارد، Poco X6 Pro یکی از گوشی های با ارزش در بخش میان رده است.