چرا گوشیم بروزرسانی نمیشه؟ + حل مشکل آپدیت گوشی

چرا گوشیم بروزرسانی نمیشه؟ فرقی نداره که از چه موبایلی با چه سیستم عاملی استفاده میکنید، شما در هر صورت پس از مدتی به آپدیت کردن برنامه ها و سیستم عامل دارید. اما بعضی وقتا سیستم عامل اندروید یا آی او اس با مشکل مواجه میشه و شما نمیتونید گوشی خودتون رو بروزرسانی کنید. تو این مطلب از باملین میتونید حل مشکل آپدیت گوشی رو بخونید و با استفاده از این راه حل ها خیلی راحت سیستم عامل و برنامه های گوشیتون رو بروزرسانی کنید.

 

 

عدم بروز رسانی تلفن همراه چه پیامد ها و مشکلاتی در پی دارد؟

بروز رسانی های متعددی که اندروید برای سیستم عامل خود، اعم از موبایل و تبلت در نسخه های گوناگون منتشر می کند تاثیر بسزایی در عملکرد کلی تلفن همراه، بهبود مصرف باتری گوشی، حفظ امنیت در برابر بد افزار ها و بسیاری از موارد دیگر خواهد گذاشت که آن ها را بررسی خواهیم کرد.

به خطر افتادن امنیت تلفن همراه و روبرو شدن با مشکلات سیستمی

بروز رسانی های نرم افزاری مزایای زیادی دارند. این آپدیت ها ممکن است شامل اصلاح شکاف های امنیتی کشف شده و یا رفع اشکالات رایانه ای باشد. بروز رسانی ها می توانند ویژگی های جدیدی را به دستگاه های شما اضافه کرده و موارد قدیمی را حذف کنند. گاهی نیز باگ های سیستمی چون روشن نشدن وای فای در گذر زمان در نسخه ها و ورژن های قدیمی تر اندروید دیده می شود، در اثر همین تاخیر در عدم دریافت آپدیت های سیستم عامل رخ خواهد داد.

برای در امان ماندن از شر ویروس های مخربی که سلامت تلفن همراه شما را به خطر می اندازند و کاهش اشکالات ساختاری، بهتر است که از آپدیت بودن سیستم خود به جدید ترین نسخه اندروید اطمینان حاصل کنید.

از دست رفتن اطلاعات موجود در گوشی

بروز رسانی های سیستم عامل به محافظت از داده های شما کمک می کند. احتمالاً اسناد و اطلاعات شخصی زیادی را در دستگاه های خود نگه دارید. اطلاعات شخصی شما، از اکانت های شبکه های اجتماعی و ایمیل گرفته تا اطلاعات حساب بانکی، برای مجرمان سایبری بسیار ارزشمند است. آن ها می توانند از این اطلاعات برای ارتکاب جرمی به نام شما استفاده کنند و یا برای شما مزاحمت ایجاد کنند. گاهی نیز برای بازگرداندن دیتا های از دست رفته ممکن است مجبور به پرداخت باج برای بازیابی اسناد و مدارک شخصی خود شوید.

بروز رسانی نرم افزار و سیستم عامل تلفن همراه شما به دفع هکرها کمک می کند و جلوی اتفاقاتی از این قبیل را خواهد گرفت.

انتقال ویروس به دستگاه ها و تلفن های همراه اطرافیان

گاهی تنها امنیت وسایل و تلفن همراه خود را به دلیل عدم دریافت آپدیت، به خطر نمی اندازید بلکه دوستان و اطرافیان خود را نیز درگیر خطرات ناشی از این اتفاق خواهید کرد. اگر سیستم عامل اندرویدی شما ویروسی شده باشد و انتقال فایل چه از طریق NFC، بلوتوث و یا سایر ابزار ها و برنامه ها، با دستگاه دیگری صورت گرفته باشد، راه ورود ویروس را به سایر وسایل و دستگاه ها نیز هموار خواهید کرد.

بنابراین بهترین راه برای پیشگیری از انتقال فایل ها و برنامه های آلوده به ویروس ها و بد افزار های اندرویدی، دریافت آپدیت هایی است که به صورت رسمی منتشر می شود.

عدم رفع باگ ها و خطاهای نرم افزاری

گزارش های زیادی از عملکرد ضعیف رم گوشی، خاموش شدن خودکار بلوتوث، کاهش عمر باتری و سرعت گوشی های اندرویدی به خاطر آپدیت نکردن سیستم عامل دریافت می شود.

بهترین راه برای برخورد با چنین مشکلاتی، چک کردن دریافت آپدیت توسط سیستم عامل گوشی است تا از بروز اینگونه مسائل جلوگیری شود.

دلایل پیش آمدن مشکلات بروز رسانی اندروید چیست؟

دلایل زیادی برای عدم بروز رسانی تلفن هوشمند شما وجود دارد. متداول ترین آن ها موارد زیر است:

  • عدم سازگاری تلفن همراه با نسخه جدید اندروید
  • فضای کافی برای دریافت بروز رسانی وجود ندارد
  • اتصال ناپایدار به اینترنت
  • آپدیت های Google Play مشکلاتی را به وجود آورده اند.

راه حل های مشکل آپدیت نشدن اندروید

اگر شما نیز هنگام نصب به روزرسانی اندروید بر روی تلفن خود با مشکلات ذکر شده در بالا روبرو هستید، می توانید راه حل هایی را که در زیر تهیه کرده ایم برای رفع آن دنبال کنید.

۱٫مدل دستگاه خود را بررسی کنید

در اینترنت مدل گوشی خود را سرچ کنید تا مطمئن شوید تلفن همراه شما نسخه جدید اندروید را دریافت خواهد کرد یا خیر.

۲٫فضای ذخیره سازی را پاک کنید

بسیاری از کاربران اندرویدی به دلیل کمبود فضای ذخیره سازی در بروز رسانی سیستم اندرویدی خود با خطا روبرو می شوند. برای حل این مشکل، قبل از  آغاز فرآیند نصب سیستم، باید از فضای ذخیره کافی برای بروز رسانی بعدی در تلفن خود اطمینان حاصل کنید. اگر فضای کافی در دستگاه شما وجود ندارد، می توانید با حذف برنامه ها و داده های غیر ضروری از تلفن خود که از آن استفاده نمی کنید، مجددا برای آپدیت سیستم تلاش کنید. یا اینکه با خرید یک فلش OTG یا یک کارت حافظه، اطلاعات خود را جابجا کنید.

۳٫اتصال به اینترنت را بررسی کنید

برای اینکه مطمئن شوید بروز رسانی سیستم شما در طول فرآیند با مشکل مواجه نمی شود، قبل از شروع، اتصال به اینترنت خود را بررسی کنید. اگر برای بروزرسانی سیستم از شبکه Wi-Fi استفاده می کنید، باید سرعت اینترنت خوبی داشته باشید. در غیر این صورت می توانید از شبکه تلفن همراه خود استفاده کنید. به روز رسانی از طریق شبکه تلفن همراه گزینه بهتری است زیرا عوامل مختلفی باعث می شود اتصال Wi-Fi قطع شود.

۴٫پاک کردن داده ها از برنامه Google Play

گاهی عدم دریافت بروز رسانی سیستم عامل، به دلیل مشکلات اپ استور گوگل اتفاق می افتد. می توانید دستورالعمل های زیر را برای رفع خطای بروزرسانی دنبال کنید.

  • منوی “Settings” را باز کنید و سپس به “Applications ” بروید. اکنون، فروشگاه Google Play را از لیست پیدا کنید.
  • پس از انتخاب Google Play، بر روی “Storage” کلیک کرده، سپس داده ها (clear data) و حافظه پنهانی (clear cache) را پاک کنید.

اگر مشکل به روزرسانی سیستم شما با راه حل های فوق الذکر برطرف شد ، این راهنمای را با دوستان خود به اشتراک بگذاری. این راهنما می تواند برای جلوگیری از بروز مشکلات هنگام نصب به روزرسانی بعدی، برای آنها مفید باشد.