به جای نمک از این استفاده کنید!

فرشیدی، معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است، اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست و تحت عنوان نمک دریا و … عرضه می‌شود، در حالیکه مردم باید آگاه باشند که این نوع نمک‌ها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند.

به گزارش باملین، وی افزود: نمک دریا دارای ید بسیار کم است و املاح موجود در آن نیاز بدن را تامین نمی‌کند و منشا تنظیم منیزیم، کلسیم و آهن نیست.

به جای استفاده از نمک در پخت‌وپز از آبلیمو یا آبغوره استفاده شود.