نقاط سیاه روی موز سالم حاوی نوعی پروتئین است که به کاهش رشد تومور و سلول های سرطانی کمک می کند. موز دارای فیبر زیادی است که برای حفظ سلامت بدن مفید است. موز ظاهراً آسیب دیده و سیاه شده دارای خواص بیشتری نسبت به موز سالم و زرد است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، موز خال سیاه سرشار از پتاسیم است که برای سلامت قلب معجزه می کند. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می کند و می تواند تاثیر زیادی در پیشگیری از سکته و حملات قلبی داشته باشد.
موز میوه ای بسیار پر انرژی است. کربن و آب زیادی دارد و سرشار از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم می کند. موز در کاهش سوزش سر دل، سوزش سر دل و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای آن حالت اسیدی معده را خنثی می کند و سطح خون را بالا می برد.
با توجه به فیبر زیادی که موز دارد، در فرآیند هضم بسیار موثر است. همچنین به دلیل وجود پکتین (یک کربوهیدرات محلول در آب که در برخی میوه های رسیده یافت می شود) باعث می شود دستگاه گوارش به درستی کار کند.