نوعی آبگوشت که هرکسی عاشقش می شود! + دستور پخت

به گزارش باملین، اوجیزک در سیستان به نوعی آبگوشت تلقی می‌شود با این تفاوت که در آن از گوشت استفاده نمی‌شود.

اوجیزک یک غذای بسیار‌ آسان و راحت است که اصالت آن به سیستان برمی گردد و غذایی به صرفه و اقتصادی محسوب می‌شود.

 

مواد لازم برای پخت اوجیزک:

  • گوجه ۲ عدد
  • روغن محلی به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • آب به مقدار لازم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • آچار محلی به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۱ عدد

 

طرز تهیه اوجیزک:

پیاز داغ درست می‌کنیم.

سپس گوجه خرد شده را به آن بیافزایید، پس از آنکه گوجه­‌ها کاملا سرخ شد، آچار محلی را به آن اضافه ­کنید.

پس از چند دقیقه تفت دادن، آب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

سپس سیب­ زمینی­‌هایی را که در قطعات کوچک خرد کرده ­اید به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد و جا بیافتد.

در لحظات پایانی طبخ غذا، تخم ­مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و وقتی تخم­ مرغ سفت شد، غذا حاضر است.