به گزارش باملین، اوجیزک در سیستان به نوعی آبگوشت تلقی میشود با این تفاوت که در آن از گوشت استفاده نمیشود.
اوجیزک یک غذای بسیار آسان و راحت است که اصالت آن به سیستان برمی گردد و غذایی به صرفه و اقتصادی محسوب میشود.
مواد لازم برای پخت اوجیزک:
- گوجه ۲ عدد
- روغن محلی به مقدار لازم
- پیاز ۱ عدد
- آب به مقدار لازم
- سیب زمینی ۲ عدد
- آچار محلی به مقدار لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه اوجیزک:
پیاز داغ درست میکنیم.
سپس گوجه خرد شده را به آن بیافزایید، پس از آنکه گوجهها کاملا سرخ شد، آچار محلی را به آن اضافه کنید.
پس از چند دقیقه تفت دادن، آب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
سپس سیب زمینیهایی را که در قطعات کوچک خرد کرده اید به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد و جا بیافتد.
در لحظات پایانی طبخ غذا، تخم مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و وقتی تخم مرغ سفت شد، غذا حاضر است.