جزئیات دردناک از فوت دختر دوچرخه‌سوار ایرانی

به گزارش باملین به نقل از خبرورزشی، خبر فوت آریانا ولی نژاد، رکاب‌زن بااستعداد کشورمان جامعه ورزش و مخصوصا دوچرخه‌سواری را تحت تاثیر قرار داد. آریانا هفته گذشته به دلیل نشت گاز از بخاری و انفجار خانه، دچار ۷۰درصد سوختگی شده بود. او روز گذشته در بیمارستان و به دلیل آسیب‌های ناشی از این حادثه تلخ جانش را از دست داد.

ولی نژاد در رده سنی زیر ۲۳ سال فعالیت می‌کرد و پیش از این به کمپ جهانی دوچرخه‌سواری در کره‌جنوبی هم اعزام شده بود. او که تنها فرزند خانواده، ولی نژاد بود همراه با دایی خود تمرینات حرفه‌ای را دنبال می‌کرد و یکی از استعدادهای خوب دوچرخه‌سواری زنان ایران به حساب می‌آمد. بخشی از مصاحبه روزنامه اعتماد با سخنگوی فدراسیون دوچرخه‌سواری و رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان لرستان را می‌خوانید.

او اهل خرم‌آباد است، اما در بیمارستان اصفهان بستری بود و رییس هیات این استان را پیگیر وضعیتش کردیم و خود ما هم و فدراسیون پزشکی ورزشی پیگیر او بودیم و با خانواده‌اش در تماس بودیم. منتها به دلیل پروتکل‌های درمانی و بهداشتی نمی‌شد انتقالش بدهند کمااینکه رییس اورژانس کشور هم که اعلام کرد اگر نیاز است و کادر پزشکی او تشخیص دهند حتی به تهران اعزامش کنند، اما چون عفونت داشت و امکان جابه‌جایی نبود تشخیص بر این شد همانجا بماند و روند درمانش را پیگیری کنند تا به شرایط استیبل برسد. بعد اگر کاری در آنجا نمی‌شد، انجام دهند و در تهران می‌شد این انتقال انجام شود که البته این‌طور نبود. متاسفانه باتوجه به درصد سوختگی بالا شرایط او خوب نبود و با وجود تمام تلاش‌ها با این شرایط سوختگی کار دیگری نمی‌شد انجام داد فقط تاسف آن باقی مانده و ناراحتی از اینکه یک ورزشکار جوان را ازدست دادیم.

خانم آریانا، ولی نژاد در هفته گذشته و در منزل مشغول استراحت بود که گاز نشتی کرد و وقتی که از خواب بیدار می‌شود متوجه نشتی گاز نمی‌شود و کلید برق را می‌زند و منزل دچار انفجار و آتش‌سوزی می‌شود. بعد از انفجار دستش را روی صورتش می‌گذارد و از منزل خارج می‌شود، اما تقریبا تمام بدنش را آتش گرفته بود. سوختگی ابتدا در قسمت‌هایی از بدن مثل دست و پا بود و در بیمارستان خرم‌آباد بستری شد و بعد با رایزنی که با مدیرعامل و استاندار شد یک تخت خالی در بخش آتش‌سوزی بیمارستان اصفهان برای او خالی شد و به صورت vip به بیمارستان اصفهان، بخش ویژه مراقبت‌های سوختگی اعزام شد. در یکی، دو روز اول حال عمومی او بد نبود، چون سوختگی به اندام داخلی مثل قلب و کلیه و ریه آسیب چندانی نرسانده بود، اما رفته رفته ریه او دچار عفونت شد و متاسفانه پیشروی کرد و نتوانست از حالت بحرانی خارج شود.

او تک فرزند است و پدر و مادرش هم شاغل هستند در آن زمان سر کار خودشان بودند. او بعد از حادثه هوش بود و حتی با پدر و مادرش که ملاقاتش رفته بودند، صحبت کرد، اما دایی و پدرش که با پزشکان صحبت می‌کردند به آن‌ها گفتند یک هفته تا ده روز شرایط بحرانی دارد و اگر شرایط بحرانی را پشت سر بگذارد که خیلی خوب می‌شود و اگر نه احتمالا اتفاق بد رخ می‌دهد. متاسفانه سیستم ایمنی بدن و شش‌ها درگیر عفونت شد و نتوانست دوام بیاورد و ما را شوکه کرد.

او در سن هفده سالگی وارد دوچرخه‌سواری شد و تا نوزده سالگی چندین قهرمانی به دست آورد، اما در سن نوزده سالگی به خاطر کرونا از دوچرخه‌سواری فاصله گرفت و از سال گذشته که مجدد به تصدی‌گری هیات دوچرخه‌سواری استان رسیدم با ایشان حرف زدم و با فدراسیون رایزنی کردم و اردیبهشت ماه او را به کمپ جهانی کره‌جنوبی فرستادیم تا هم انگیزه‌ای باشد هم اطلاعات به‌روز داشته باشد. با دایی او که مربی‌اش هم هست در تماس بودیم. تمریناتش را خوب انجام می‌داد امسال قرار بود در لیگ و انتخابی راهیابی به تیم ملی برای قهرمانی در آسیا شرکت کند که این حادثه تلخ پیش آمد و ما را دگرگون کرد. این خانم هیچ‌گونه حاشیه‌ای نداشت و سرش را پایین می‌انداخت می‌رفت تمرینش را می‌کرد و برمی‌گشت! یک چیزی که من را اذیت می‌کند همین است که واقعا بی‌حاشیه بود.