واکنش مدیرعامل اتوبوسرانی به اظهارات مدیرعامل ایران خودرو

به گزارش باملین به نقل از صدا و سیما، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، اظهارات مدیرعامل ایران خودرو را درباره پرداخت نشدن مطالبات این شرکت رد کرد.

مهدی علیزاده گفت: مطالبات نقدی ایران خودرو دیزل از شهرداری پرداخت شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران افزود: قرارداد خرید اتوبوس آتروس به تعداد ۱۷۵ دستگاه و ۲ دستگاه کشنده در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۷۱۷ میلیارد تومان با ایران خودرو منعقد شد که بخش نقد آن به مبلغ ۵۰۱ میلیارد تومان پرداخت و الباقی به مبلغ ۲۱۶ میلیارد تومان در قالب غیرنقد بصورت ملک بوده است.

مهدی علیزاده افزود: برای تحویل ملک به کارگزار مورد تایید شهرداری معرفی شده‌اند که در این باره تاکنون با کارگزار به توافق نرسیده‌اند و در این خصوص شرکت ایران خودرو دیزل بابت طلب غیرنقد خود در مراجع قضایی علیه شهرداری تهران، شرکت واحد اتوبوسرانی و کارگزار مربوطه طرح شکایت کرده که این شکایت در مرجع قضایی رد و رأی هم به نفع شهرداری و شرکت اتوبوسرانی و کارگزار صادر شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: همچنین از ۱۷۵ دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه کشنده کامیون، فقط ۱۷۰ دستگاه تحویل داده شده و ۵ دستگاه اتوبوس و ۱ دستگاه کشنده را تاکنون تحویل نداده‌اند و پولش را هم گرفته اند.

مهدی علیزاده افزود: اتوبوس‌هایی که تحویل دادند آنقدر بی کیفیت بود که امکان بهره برداری از ۱۵۰ دستگاه آن برای خدمت به مردم میسر نشد و از کارخانه مستقیم به داخل سامانه رفت و پارک شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: هرچه کردیم نتوانستیم این اتوبوس‌ها را وارد چرخه خدمات رسانی کنیم و آقایانی که امروز طلبکارند حتی خدمات پس از فروش قابلی هم نداشتند و فقط پس از دخالت معاون دادستان این شرکت خودروساز مکلف به رفع ایراد اتوبوس‌های به ظاهر نو خود آن هم بعد از چند سال شد.

مهدی علیزاده افزود: متأسفانه ایران خودرو در موضوع اتوبوس هم مثل موضوع خودروی سواری بدعهدی دارد و انگار نه انگار که این مردم حق استفاده از اتوبوس با دوام و با کیفیت دارند.

­مدیر عامل ایران خودرو پیشتر در واکنش به اظهارات شهردار تهران درباره تعهد نکردن ایران خودرو به وعده تحویل اتوبوس‌ها گفته بود: ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل دادیم و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ما پرداخت کنند که هنوز ریالی به صورت نقدی پرداخت نشده است.

علیمردان عظیمی گفته بود: شهرداری به جای پول، ملک به ایران خوردو داده که آن را هم فروخته اند یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته است که مدارک آن وجود دارد.

زاکانی شهردار تهران در صفحه خود در فضای مجازی درباره علت نهایی کردن قرارداد واردات اتوبوس برقی با شرکت‌های چینی گفته بود: “بر حسب وظیفه از خودروسازان داخلی هم خرید کردیم با اینکه قیمت بالاتری به ما دادند، اما به تعهدات خود عمل نکردند”.